Afhøvling og Gulvafslibning Gentofte

Gulvafslibning og afhøvling i GentofteDBF Gulvservice Gebtofte er et veletableret ældre familiejet firma, hvor kundetilfredshed og godt håndværk er i højsædet.
Som mindre firma, er det vigtigt du bliver fuldt ud tilfreds, så vi måske får din anbefaling, derfor er service og kvalitet altid i top- og priserne lave.
Vi har arbejdet med afslibning og afhøvling af gulve i mere end 20 år og indsamlet stor erfaring som vi stiller til din rådighed, når du vælger os som dit Gulvservice firma.

Gennem årene har vi udviklet særlige metoder til at opnå rigtig gode resultater,både mht gulvafslibningen og den efterfølgende behandling. Ligegyldigt hvilken type gulvbelægning vi præsenteres for- og hvad du ønsker som det endelige resultat, har vi den nødvendige know how det kræver at få et flot resultat, der holder mange år frem.

Vi har de nyeste maskiner inden for afslibning, der sikrer bedst mulige resultat og mest skånsomme afslibning til f.eks. (ikke massive) parketgulve.

Vi dækker hele Sjælland og kommer meget gerne forbi dig i Gentofte med en ekstra god pris – ring blot og hør om vi er i dit område snart på Tlf.: 40 20 61 49

 

Information om gulvafslibning og gulvafhøvling:

Der er stor forskel på en gulvafhøvling og en gulvafslibning.

Afhøvlingen er kraftigere og hårdere ved træets overflade- og kræver et massivt gulv, for et godt resultat.

Gulvafslibningen er mere skånsom og tager mindre af gulvets overflade, men kan ikke fjerne dybe ridser og misfarvninger på samme måde som en afhøvling.

Laminat gulve kan desværre ikke slibes
Parket gulve kan afslibes og efterbehadles efter ønske.
Massive gulve kan både afhøvles, afslibes og efterbehandles efter ønske

Få et tilbud på afslibning eller afhøvling med efterfølgende kvalitets behandling – klik her

error: Content is protected !!