Gulvafslibning i Roskilde

Gulvafslibning RoskildeGulvafslibning i Roskilde tilbydes af DBF-gulvservice af højeste kvalitet og service – til faste lave priser.
Gulvafslibning og i særdeleshed gulvafhøvling kræver mange års erfaring for at opnå et resultat, der både tager hensyn til gulvets fremtidige levetid og giver et flot og slidstærkt resultat med nøjagtig det look og overflade som du ønsker.
Hos DBF Gulvservice har vi arbejdet med gulve i mere end 29 år og sætter en ære i, at leverer det bedst mulige resultat ligegyldigt hvor medtaget eller gammelt dit gulv er. Kan det renoveres ved vi hvordan du opnår det flotteste resultat, der holder mange år frem. Vi dækker som udgangspunkt hele Sjælland og naturligvis også Roskilde. Ønsker du en særlig lav pris, kan du kontakte os og forhører os om, hvornår vi næste gang er i Roskilde og omegn.

Har du overtaget en ny bolig?

Har du overtaget en ny bolig, og ønsker blot, at give et mere nyt look til dit hjem? Så er fornyelse og vedligeholdelse af dine gulve, den ideelle vej, til at øge værdien af din bolig. Derfor kan det også altid betale sig at samarbejde med professionelle, så du er sikret et flot resultat.

Hvad er prisen på gulvafslibning i Roskilde samt behandlingen af mine gulve?

Når du vælger os, vil du altid blive tilbudt et individuelt tilpasset tilbud, specifikt til dit hjem. Dette afgøres blandt andet baseret på antal af behandlinger, antal af m2 og rum, der skal afslibes/afhøvles og andre lignende faktorer. Du vil have mulighed for at høre nærmere om alt dette, inden arbejdet påbegyndes.

Kvaliteten er vigtig

Som mindre familievirksomhed er høj kvalitet vores bedste markedsføring. Vi holder priserne lave og sørger for at du får lige det ekstra, der gør dig helt tilfreds.  Måske er vi så heldige at du anbefaler os bagefter?
Se vores prisoversigt med faste lave priser her, eller kontakt os for et uforpligtende tilbud på Tlf.: 40 20 61 49

Klik for at bedømme
[Total: 7 Average: 5]