Reparation af knirkende gulve

Et knirkende gulv skyldes ofte, at der er kommet en svindrevne i bjælken, netop hvor gulvbrættet er sømmet fast, som sømmet så glider op ad. Hos DBF Gulvservice kan vi hjælper dig med at komme det irriterende problem til værks. De fleste har prøvet at gå på et knirkende trægulv, og det er en lyd, der godt kan blive irriterende i længden.
Et knirkende gulvbræt skyldes som regel, at der er opstået en revne i den underliggende bjælke eller strø, hvilket betyder, at et eller flere søm sidder løst. Eftersom sådan en revne næsten altid kommer i midten af bjælken, og gulvet ofte er sømmet netop i midten, kan det forklare mange knirkende fodtrin. Vi har to forskellige udgaver af den samme løsning. En synlig reparation – og en mere diskret udgave, som skjuler reparationen.

For at slippe billigst, så kan du selv starte med at dykke alle søm, de skal dykkes ca 2 mm, i fleste tilfælde kan de afhjælpe gulve med at knirke fra 20 til 70%. Er det ikke godt nok, så er det underlag problem, det er typisk strøget som har rykket sig, eller at der er for stor afstand mellem strøer.

Denne løsning kræver lidt ekstra ekspertise, at nogen siger, at nogle skruer kan være med til at løse dit problem med knirkende gulv, det skal du passe på. For det første skal du se om gulvet har gulvvarme, har den det, så kan du glemme alt, her kan du ikke udbedre det, er gulvet lagt som svømmende gulv, og der er ikke gulvvarme, eller lagt på strøer, så kan du godt udbedre det.

Hvad koster udbedring af knirkende gulve?

Hvis gulv knirker 1-3 steder, alt afhænger hvor stor området er, så skal du regne med ca kr. 2.800,- inkl. moms
Hvis gulv knirker 4-6 steder, alt afhænger hvor stor området er, så skal du regne med ca kr. 4.200,- inkl. moms

Kontakt os i dag, og hør hvordan et erfarent gulvfirma med erfaring siden 1994, kan reparere dine knirkende gulve en gang for alle.