Afslibning af terrasser

Afslibning af terrasser udføres af DBF Gulvservice. Vi er et veletableret ældre familieejet firma, hvor kundetilfredshed og godt håndværk vægtes højt.
Som familiefirma, er det vigtigt du bliver fuldt ud tilfreds, så vi måske får din anbefaling.

Vi har mere end 30 års erfaring med afslibning af træterrasser – og indsamlet stor erfaring som vi stiller til din rådighed. Når du vælger os som professionel gulvfirma til afslibning af træ terrasser, kan vi udføre det på hele Sjælland til faste lave priser.

Ved afslibning af træ terrasser skal du være opmærksom på!

Ved slibning af træterrasse, skal denne værre tør i minimum 1-2 dage før vores ankomst. Op til ankomsten holder vi øje med vejrudsigten, så vi sikrer optimale forhold. Hvis træet uheldigvis er blevet vådt, så rykker vi vores aftale til næste ledige tid.

Efter endt arbejde overgår ansvaret til kunden, og kunden skal herfra sikre sig at det ikke regner på terrassen de næste 3-7 dage, hvor olien hærder. Dette kan forhindres ved midlertidig afdækning af terrassen.

Hvis din terrasse ikke er overdækket, kan du 1-2 dage inden vores ankomst afdække den med presenninger, så den forbliver tør. Det samme kan du bruge efter vores arbejde, hvis det skulle regne. Vores terrasseolier er beregnet til alle årstider og kan derved godt tåle vand, men da olien er 3-7 dage om at gennem hærde, er det vigtigt at skåne den mest muligt. Der er derfor også blot tale om midlertidig afdækning af terrassen. Når det ikke regner, skal afdækningen væk, så olien kan hærde.

Hvis man – mod forventning – skulle glemme at afdække den, så risikerer man at olie vaskes væk. Hvis uheldet er ude kan man altid polere og gen-oliere terrassen, uden at starte helt forfra.

Vær opmærksom på at olien er mere sårbar inden for hærdningsperioden, hvorfor man skal vente længst muligt med at sætte møbler, potteplanter m.m. på plads.

Når du investerer i et nyt slebet treterrassen, er det vigtigt at overveje, hvordan du bedst muligt vedligeholder det. Over tid vil selv det bedste planker blive udsat for slid og skader.  Der for er det  vigtigt at tage de nødvendige skridt for at forlænge terrassen levetid. Den rigtige behandling af dit udendørs træterrasse, forlænges levetiden. Junckers oliebehandling beskytter træet mod solens UV-stråler og forhindrer fugtindtrængning.

At vedligeholde en udendørs træterrasse er vigtigt af flere grunde:

1. Forlænget levetid
Træ er et naturligt materiale, der kan nedbrydes over tid. Uden ordentlig vedligeholdelse kan træet blive angrebet af råd, svamp og insekter, hvilket kan forkorte terrassens levetid betydeligt. En vedligeholdt terrasse ser langt mere attraktiv ud. Ubehandlet træ kan miste sin farve og blive gråt og trist. Regelmæssig rengøring og behandling kan bevare eller endda forbedre terrassens udseende.

2. Forebyggelse af større reparationer
Regelmæssig vedligeholdelse kan identificere mindre problemer, før de bliver store og dyre reparationer. Dette inkluderer at opdage løse planker, rustne skruer eller søm, og andre små skader, der kan forværres over tid.

3. Sikkerhed
En velholdt terrasse er en sikker terrasse. Træ, der ikke bliver behandlet, kan blive glat, splintre eller udvikle strukturelle svagheder, hvilket kan føre til ulykker og skader.

4. Værdi

En velholdt terrasse kan øge værdien af dit hjem. Potentielle købere vil sætte pris på en terrasse, der er i god stand og kræver minimal øjeblikkelig vedligeholdelse.

Vedligeholdelsen af en træterrasse indebærer typisk rengøring, påføring af beskyttende behandlinger som olie, bejdse eller maling, og regelmæssig inspektion for skader. Dette vil sikre, at terrassen forbliver smuk, funktionel og sikker i mange år fremover.

Klik for at bedømme
[Total: 25 Average: 4.4]