Afslibning af terrasser

Vi tilbyder professionel afhøvling og afslibning af træ terrasser på hele Sjælland til faste lave priser.
Få den naturlige glød tilbage i træet, se eksemplet herunder med oliebehandling efter afslibning.

Ved afslibning af træ terrasser skal du være opmærksom på!

Ved slibning af træterrasse, skal denne værre tør i minimum 1-2 dage før vores ankomst. Op til ankomsten holder vi øje med vejrudsigten, så vi sikrer optimale forhold. Hvis træet uheldigvis er blevet vådt, så rykker vi vores aftale til næste ledige tid.

Efter endt arbejde overgår ansvaret til kunden, og kunden skal herfra sikre sig at det ikke regner på terrassen de næste 7 dage, hvor olien hærder. Dette kan forhindres ved midlertidig afdækning af terrassen.

Hvis din terrasse ikke er overdækket, kan du 2 dage inden vores ankomst afdække den med presenninger, så den forbliver tør. Det samme kan du bruge efter vores arbejde, hvis det skulle regne. Vores terrasseolier er beregnet til alle årstider og kan derved godt tåle vand, men da olien er 7 dage om at gennem hærde, er det vigtigt at skåne den mest muligt. Der er derfor også blot tale om midlertidig afdækning af terrassen. Når det ikke regner, skal afdækningen væk, så olien kan hærde.

Hvis man – mod forventning – skulle glemme at afdække den, så risikerer man at olie vaskes væk. Hvis uheldet er ude kan man altid polere og gen-oliere terrassen, uden at starte helt forfra.

Vær opmærksom på at olien er mere sårbar inden for hærdningsperioden, hvorfor man skal vente længst muligt med at sætte møbler, potteplanter m.m. på plads.

Klik for at bedømme
[Total: 22 Average: 4.4]