Natur olie

Gulve, der efterbehandles med natur olie, får en dyb, gylden lød . Denne form for efterbehandling gør dog træet en smule mørkere.
Behandlingen er yderst holdbar, og træets naturlige struktur bevares og fremhæves.
Olieret gulve har den fordel at, forekommer der små ridser, mærker i gulvet kan man vaske dem væk eller ”stryge” dem væk. Olieret gulve vedligeholdes med plejeolie, som frisker gulvet op og udskyder oliering. Hvor tit skal gulvene olieres, afhænger hvor mange mennesker der bor i boligen.

Hvad er Natur Olie?

For at få den bedste resultat med olie, skal der udføres gulvslibning. Efter gulvslibning skal der mellemslibes, før du olierer gulve . Når vi siger natur olieret gulve, så er det en olie uden farve.
Gulve der er behandlet med olie, får en stærk gløderne farve. Alle de nye og moderne olier har UHV filter som gør at, de ikke bliver mørkere med tiden. Men uanset hvad producenten siger om deres olie, om at de ikke gulner med tiden, passer det ikke. Når solen rammer direkte på gulv er det umuligt at, det ikke blive påvirket.
Med natur olie behandling kan man stadig se træets knaster og struktur.

Hvor længe er olie om at tørre?

Da vi kun bruger Junckers Olie og den er hurtig tørrende olie, kan du betræde gulve efter 12 timer og gulve er indflytnings klare efter 24 – 36 timer, alt afhængig af rummets temperatur. Gennemhærdnings proces er på 3 dage, hvor du ikke må vaske elle overdække gulve med gulvtæpper. For at skåne gulve og olie anbefaler vi at, montere filt under stole, sofa eller bord.

Hvad er prisen på gulvafslibning og olie behandling?

Hvis du skal have foretaget gulvafslibning af parket gulve i to værelses lejlighed
på ca. 40 – 50 m2 inkl. Oliebehandling af dine nyslibede trægulve vil du ligge på kr. 6.150,- inkl. moms
Evt. hvis du skal have foretaget gulvafslibning af planke / bræddegulve i to værelses lejlighed på ca. 40 – 50 m2 inkl. Junckers  Natur Olie vil du ligge på kr. 7.130,- inkl. Moms
Prisen er inkl. gulvafslibning, natur olie behandling, løn, kørsel, materialer og moms og vi er færdige samme dag som vi påbegynder arbejdet.
Der tages forbehold for lim, fernis, spartelmasse, , skråvægge, fuld malet gulve og ejendommens beliggenhed ( uden elevator 4. sal og 5. sal har tillæg ) samt antal rum, der skal laves.

Klik HER og se vores priser

Natur olie til gulveN

Klik for at bedømme
[Total: 3 Average: 5]