Afslibning af gulve – Udført af fagfolk

Afslibning af gulve kan foretages på alle typer massive gulve og lamelgulve. Den eneste undtagelse er laminatgulve, der desværre ikke kan afslibes.
Der findes mange virkelighedstro efterligninger, men intet erstatter følelsen af ægte træ. Rigtige trægulve er levende produkter, og som det gælder for alle naturprodukter, findes der ikke to stykker træ som er ens. For at sikre en smuk, slidstærk og rengøringsvenlig overflade, er det meget vigtigt, at trægulvet har fået en optimal overfladebehandling.

En afslibning kan redde langt de fleste trægulve, hvis det vel at mærke bliver udført ordentligt og fejlfrit. Med afslibning kan du være helt sikker på, at gulvet bliver flot og blødt igen. Vi har det bedste udstyr på markedet, og vores ansatte har flere års erfaring med gulvslibning. Det er din garanti for et godt stykke arbejde – og et fantastisk slutresultat, som vil holde mange år.

Priserne på afslibning og afhøvling af gulve kan varierer meget?

Derfor er der mange mennesker, som forsøger at klare afslibning på egen hånd. Det er dog et projekt, som man meget nemt kan komme til at fortryde. Det skyldes flere ting. Oftest at man ganske enkelt ikke har den fornødne erfaring med afslibning af gulve. Afslibning af gulve skal gøres yderst præcist, hvis man vil undgå tydelige slibemærker eller niveauforskelle i gulvets dybde.

Når man ser gulve, som har været udsat for gør-det-selv afslibning, kan man ofte tydeligt se, hvordan slibesporene overlapper hinanden. Det er ting som disse, du undgår, hvis du får DBF Gulvservice til at slibe dit gulv. Vi har stor erfaring med alle former for gulvbehandling, og er et gulvfirma med vores erfaring og kompetencer i orden.

Når man har givet gulvet en afslibning, skal det have en form for efterbehandling. Efterbehandlingen kan bestå af enten lud, oliebaseret lak eller vandbaseret lak. Det er forskelligt fra gulv til gulv, hvilken type efterbehandling der benyttes. Hos DBF Gulvservice har vi over 28 års erfaring med alle typer trægulve, og derfor kan vi hurtigt vurdere, hvilken type efterbehandling dit trægulv behøver.

Se priser på afslibning HER

afslibning af gulve

Afslibning af gulve