Afhøvling af gulve

Afhøvling af gulve  (også kaldet gulvafretning) er en særlig proces.  Afhøvling udføres når gulvet er meget skadet eller skævt, forud for en almindelig gulvafslibning.
Afhøvling af gulve kan ikke stå alene, men er blot det første skridt i processen, når gulvet er meget skadet.

Til gulvafhøvling benyttes en maskine med “knive”, der skræller et lag af gulvets overflade, hvorefter en klassisk gulvafslibning med groft sandpapir udføres – typisk korn 24 – og afsluttes med korn 120 inden overfladebehandling. Læs mere om gulvafhøvling lige her:

Har du spartelmasse på dine gulve – så skal de afhøvles?

Hvis dine gulve er plaget af størknet spartelmasse fra byggearbejde eller lignende, skal du være særligt opmærksom. Det betyder nemlig at du er nødt til at afhøvle dine gulve, før de er klar til almindelig gulvafslibning og efterbehandling.
Sommetider vil man opleve at spartlen, når den bliver fjernet, har skånet gulvet, mens det omvendte fænomen også gør sig gældende i andre situationer.

Klik på afspil-knappen herunder, og se vores før/efter-video fra et gulv med størknet spartelmasse:

Se video herunder


Afhøvling af gulve   Afhøvling af gulve

Ved gulvafhøvling og gulvafslibning kan der forekomme småskader/ridser på fodpaneler og vægge. Derfor anbefales der, at man maler en sidste gang efter gulvbehandlingen hvis omstændighederne gør, at malearbejdet ikke kan vente til efter vi har været der.
Alternativt skal man pille de nuværende paneler af og sætte dem på efterfølgende.

Står du og familien og skal flytte ind i jeres nye lejelighed eller hus?

Mangler I blot at få nøglerne i hånden, førend indflytningen kan påbegyndes?

Har I slidt trægulv, som er ridset, misfarvet, flosset og matte i overfladen? Det er sjældent et kønt syn. Til alt hæld kan vi hjælpe jer med en dygtig og erfaren gulvmand til at ordne gulvene. Med afhøvling af gulve kan du få gulvet til at stå som nyt igen.

Klik for at bedømme
[Total: 14 Average: 5]