Sæbebehandling af gulve

Hvornår foretages sæbebehandling af gulve?

Sæbebehandling foretages altid efter ludbehandling eller gulvafslibning uden ludbehandling. Sæbebehandling foretages for at, matte overfladen, da ludbehandling i sig selv ikke er beskyttende overfor overfladen. Med sæbe kan man vaske sig til en naturlig eller hvid, silkeblød overflade. Sæbebehandling giver den mest naturlige overflade og den silkematte overflade som virker varm og blød at, røre ved. Du kan vælge mellem natur og hvid sæbebehandling. Vælger du hvid sæbe er Faxe`s Gulvsæbe noget af det bedste som er fremstilet af lyse og rene vegetabilske olier og naturvoks. Produktet er specielt udviklet til at, mætte træets porer og give den bedste beskyttelse mod væsker som spiles på gulvet. Der er også mange, der giver gulvene natur sæbe eller sæbespåner efter gulvafslibning. Det er meget vigtigt at, sæbe får lov til at, tørre ordentlig mellem hver vask, i det modsætte fald er der ingen effekt på dette.
Efter mange vask med sæbe vil gulvene blive hårdere og hårdere og give en mere lukket, modstandsdygtig overflade.

NB det er meget vigtigt, hvis du har valgt at behandle gulve med Faxe hvid ludbehandling, så skal gulve også vaskes/mættes med Faxe hvid sæbe, og hvis de er ludbehandlet med Faxe natur sæbe, så skal de vaskes med Faxe natur sæbe eller sæbespåner, ellers risikere du at få skjolder, hvis du vasker hvide gulve med natur sæbe.

Læs mere om sæbebehandlig: http://www.faxelud.dk/

sæbebehandling af gulve

Gulvafslibning og efterbehandling med Faxe gulvsæbe, som fremstilles af lyse og rene vegetabilske olier og naturvoks. Hvid gulvsæbe indeholder også hvide pigmenter, produktet er specielt udviklet til hurtigt at mætte træets porer. Gulvsæbe hvid er også velegnet til gammelt trægulve, som er  ludbehandlet eller ubehandlet, som trænger til at blive frisket op. For af ludbehandlet trægulv mættes effektivt med en fed opløsning, skal gulvet vaskes 3 – 5 gange. 

Kontakt os på 40206149 og vi leverer professionalle gulvsliber.

Sæbebehandling af gulve