Billeder

Vælg et link forneden for at gå til undersiden.

Bræddegulve
Parketgulve
Bordplader
Trapper
Inspiration

Her kan i se før og efter billeder med nogle forskellige gulvbehandlinger.

Er dine gulve ikke med i billede – galleri er du velkommen til at, ringe eller sende mail til os med billeder af dine gulve og så skal vi nok sende nogle billeder retur til din orientering omkring hvordan dine gulve vil se ud efter gulvafslibning og efterfulgt med den ønskede gulvbehandling.

Fleste kunder er i tvivl om, om de har valgt den rigtig gulvbehandling og er du en af dem står vi til rådighed med at vejlede til den optimale løsning. Det er meget vigtigt fra starten af at, vælge den rigtige gulvbehandling i det modsatte fald skal du afslibe gulve om igen for at ændre til den ønskede gulvbehandling. Du skal bare have en overblik over, hvordan dine gulve skal se ud, så skal vi nok fine den optimale løsning til dig og dine gulve. Med forskellige trægulve i bolig skal man ikke forvænte samme overflade og samme farve efter ønsket gulvbehandling, da gulvene i sig selv har forskellig struktur og farve.

Skal alle gulve slibes lige meget og er der pris forskel?

Desværre er der stor forskel på gulve. Bræddegulve tager længere tid end parketgulve og i nogle tilfælde ( hvor der er fernis, lim, spartel eller malet gulv ) skal der udføres først gulvafhøvling og derefter gulvafslibning, som desværre ikke altid kan fjerne den gamle gulvbehandling. Da parketgulve er hårdttræ kan der ikke udføres gulvafhøvling men kun gulvslibning på dem og det gøre den lidt billige. For at udføre gulvafslibning på plankegulve skal man bruge længere tid og ekstra materialer, som gøre det lidt dyrere end parketgulve.

Selve gulvbehandlings proces kan svinge fra gulv til gulv og den kan have betydning for prisen. Da vi har faste priser på gulvafhøvling, gulvafslibning og behandling kan du ringe til os og få en fast pris på to minutter.
Billede af parket gulv med mat lak               Bræddegulv med lud
billeder    

Klik for at bedømme
[Total: 7 Average: 5]