Hvid olie

Faxe hvidolie / hvidpigmenteret olie stopper træets gulningsproces og har en hvidlig farve, men ikke den samme farve som hvid lud. Hvid olie er også en af de dyre efterbehandlinger, da det er dyr materiale og tager længere tid at lave. Olieret gulve har den fordel at, forekommer der små ridser, mærker i gulvet kan man vaske dem væk eller ”stryge” dem væk. Med hvid olie behandling kan man stadig se træets knaster og struktur. Gulve der er behandlet med hvid olie, får en hvid overflade, som er mat. Faxe hvid olier har UHV filter som gør at, de ikke bliver mørkere med tiden. Men uanset hvad producenten siger om deres olie, når solen rammer direkte på gulv, er det umuligt at, det ikke blive påvirket. Olieret gulve vedligeholdes med plejeolie, som frisker gulvet op og udskyder oliering. Hvor tit skal gulvene olieres, afhænger af hvor mange mennesker bor i boligen. Hvid olieret gulv vedligeholdes med Faxe hvid oliepleje som er specielt udviklet til vedligeholdelse af oliebehandlede gulve. Faxe Oliepleje giver en silkeblank, beskyttende og væskeafvisende film på træets overflade, der gør træet nemt at holde.

Hvor længe er hvid olie om at tørre?

Faxe HvidOlie tørrer rigtig hurtig, så du kan betræde gulve efter ca. 12 timer og du kan flytte ind efter 24 – 36 timer alt afhængig af rummets temperatur. Den er ca. 7 dage om at gennemhærde og du må ikke vaske gulve i de dage elle overdække dem med papir eller gulvtæpper. For at skåne gulve anbefaler vi at, montere filt under alle møbler.

Prisen på gulvafslibning og hvid olie?

Vejlederne priser på gulvafslibning
Hvis du skal have foretaget gulvafslibning af parket gulve i to værelses lejlighed
på ca. 50 – 60 m2 inkl. Faxe Hvid Olie vil du ligge på kr. 10.510,- inkl. Moms
Evt. hvis du skal have foretaget gulvafhøvling / gulvafslibning af bræddegulve i to værelses lejlighed på ca. 50 – 60 m2 inkl. Faxe Hvid Olie vil du ligge på kr. 11.230,- inkl. Moms
Prisen er inkl. løn, kørsel, materialer, gulvafhøvling / gulvafslibning, gulvbehandling og moms og vi er færdige samme dag som vi påbegynder arbejdet.
Der tages forbehold for ejendommens beliggenhed ( uden elevator 4. sal og 5. sal har tillæg ) fuld malet gulve lim, fernis, spartelmasse, skråvægge samt antal rum, der skal laves.
ludbehandlet og hvid olieret gulv
hvid olie til gulve
     
       Hvid olie til behandling af nyslibet gulv               Olie pleje til vask, pleje og forsegling gulve
Hvid oliehvid olie
Faxe hvid pleje olie

Klik for at bedømme
[Total: 7 Average: 3.9]