Ludvoks

Ludvoks findes i natur og hvid.
Fordelen ved at efterbehandle sine gulve med ludvoks er at behandlingen af gulvet er helt færdig, efter sidste lag ludvoks er påført, og gulvet er tørt. Til forskel fra almindelige ludbehandlede gulve, der kræver, at gulvet bliver vasket ned og mættet med ludsæbe 4-5 gange, inden man kan tage gulvet i brug. Normalt er gulvet 3-4 timer om at tørre, alt afhænger af rummets temperatur. Når gulvet er tørt, kan man flytte møbler ind ca. 18-24 timer efter. Så alt i alt, vil en efterbehandling med ludvoks være meget hurtigere, end med almindelig ludbehandling.
Så er du ude efter det samme rå look og eventuelt lyse gulv som ludbehandling ( 99 % samme udseende som ludbehandlet gulv) og vil du gerne flytte ind hurtigst muligt (og gerne inden for 24 timer) så er denne behandling optimal.

Vedligeholdelse af hvid ludvoks eller natur
Efterfølgende skal gulvet kun vaskes med hvid voks sæbe, hvis du har valgt hvide gulve, eller med natur voks sæbe, hvis du har valgt natur farve.

Kan mine gulve slibes?

Det er hertil vigtigt at vide, hvilket type trægulv du har. Har du et lamel gulv så kan dine gulve slibes 2-3 gange , men desværre kan de ikke behandles med ludvoks, . Har du massivt trægulv, vil dit trægulv kunne slibes 6-8  gange.

Hvor meget skal jeg betale for slibning og behandling med lud voks?

For afslibning af planke / bræddegulve i to værelses lejlighed på ca. 40 – 50m2 inkl. 2 x lud voks behandling, så vil du ligge på en samlet pris kr. 9.240,- inkl. moms.

Hvordan skal dit trægulv  vaskes / sæbebehandles?

Du kan vaske gulve med FloorCoat sæbe som er specialt udviklet til efterbehandling og veligeholdse af alle indøres voks /ludbehandlede trægulve. Hvis du har valgt hvid ludvoks, skal det vaskes med  hvid sæbe og har du valgt natur lud, skal det vaskes med natur sæbe. Vi vil altid anbefale at du selv vaske gulvet 1 gange inden indflytning for at mætte gulvet og lukke behandlingen.

NB brug ikke brun sæbe, salmiak eller andre stærkt alkaliske rengøringsmidler.

Link til veligholdse, klik HER

Er du i tvivl om hvilket gulv du har eller hvorvidt dit gulv kan tåle at blive slebet, eller  lud voksbehandles, kan du med fordel kontakte os.

Klik HER og se vores priser
Ludvoks gulvbehandling

Klik for at bedømme
[Total: 19 Average: 4.3]