Slibning af gulve

Slibning af gulveGulvafslibning kan udføres på flere forskellige måder, alt efter gulvtype, slitage, overfladebehandling og det afsluttende ønskede resultat.

Hos DBF Gulvservice har vi mere end 28 års erfaring med gulvafslibning og ved derfor nøjagtigt hvilken type afslibning dit gulv har behov for, for at opnå en flot ensartet smuk og slidstærk overflade, der holder i mange år.

Vores mange års erfaring sikre dig, at du altid vil få et tilbud. Der tager højde for gulvets tilstand og giver et holdbart smukt resultat, der holder i mange mange år.
Vi dækker hele Sjælland med faste lave priser og tilbyder en bred vifte af de mest populære overfladebehandlinger.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud i kontaktformularen her, eller ring for et prisoverslag på tlf.: 40 20 61 49.

Mange ønsker selv at prøve kræfter med gulvafslibningen og her kan vi også være behjælpelige i vores Gulvservice afdeling.

Vi udlejer gulvslibere i professionel kvalitet inkl. alt tilbehør og giver dig gerne råd og vejledning med uden ekstra omkostninger.
Ønsker du det bedste resultat kan vi dog kun anbefale, at du ikke ”GØR-DET-SELV” da der kan være mange uforudsete problemområder, der kræver fagkendskab og lang erfaring.
Se priser på leje af gulvsliber her og læs vores guide til slibning herunder


Vi udfører også:

Afslibning og behandling af trapper
Afslibning af bordplader
Afslibning af dørtrin
Eftermontering af lister
Fugning af gulve
Maling af gulve
Bejdsning af gulve
Alt i malerarbejde


Bliv klogere på gulvafslibning – en lille guide

Se videoen med gode tips her:

Vil du give dit gulv et nyt look, er en gulvafslibning en af de bedste måder at gøre det på. Det er effektivt, og arbejdet kan laves på en weekend. Men der er en række ting, du skal være opmærksom på i forbindelse med en gulvafslibning. Vi gør dig klogere på, hvordan du sliber dit gulv, så resultatet bliver godt og tilfredsstillende.

Hvordan kommer jeg i gang med afslibning?

Det er vigtigt at nævne, at en gulvafslibning kræver stor koncentration og en vis portion fingersnilde. Derfor skal både udførelsen og forarbejdet gøres godt.
Det kræver mange års erfaring at få gode resultater ved hver gulvafslibning.

Når du skal til at i gang, kan du fjerne gammelt gulvbelægning, hvis det er nødvendigt. Dertil skal møbler, gardiner, billeder og lignende alt sammen fjernes. Er der noget tilbage i rummet, som ikke kan fjernes, kan du overdække det med plastik. Dertil skal sømmene i gulvbrædderne dykkes, da de er skadelige for gulvslibemaskine. Hvis du ønsker at støve mindst muligt, skal du sørge for at have alle redskaber samlet i rummet og forsegling omkring indvendige døre. Dertil er det klogt at åbne alle døre og vinduer i nærheden.

Den grove slibning

Når du skal til at starte behandlingen bruges et grovt sandkorn til den første behandling. Her kan man stille og roligt prøve sig frem. Hvis der ikke slibes igennem, skal der benyttes et grovere korn. Det er vigtigt, at maskinen holdes i bevægelse hele tiden, så der ikke slibes kraftigere på nogle områder end andre og laves stopmærker.

Den fine slibning

Efter den grove gulvafslibning er færdig skal gulvet slibes med et finere sandkorn for et godt resultat. Slib på langs ad gulvbrædderne med langsomme og små bevægelser. Den grove slibning kan godt foregå på kryds og tværs af stuen, men ikke denne. Efter anden slibning kan man foretage en tredje og endnu finere slibning for at sikre det perfekt look til gulvet.

Hvad gør jeg med kanter og hjørner?

Kanterne og hjørner i rummet skal slibes til sidst. Her er processen den samme som med den resterende del af gulvet. Der startes med et groft sandkorn til den første slibning og dernæst laves der en finere slibning med et finere sandkorn. Til kanterne bruges en rund kantslibemaskine, og der slibes helt op til fodpanelerne, mens der til hjørnerne benyttes hjørneslibemaskine.

Gode råd:

Under en gulvafslibning vil udfordringer sandsynligvis melde sig. Her er gode råd til nogle af de hyppigste ting, der opleves under en gulvafslibning.

  • Revner i træet

Skulle der være eller opstå revner i gulvbrædderne, kan de udfyldes med enten træspartel eller plastiktræ. Det får brædderne til at se hele og nye ud igen

  • Slib på kryds og tværs under den grove slibning

For at fjerne ridser og mærker på gulvet, kan du slibe på kryds og tværs under den første og grove slibning. Det giver gulvet et nyt look, og du kan komme meget til livs, hvis du sliber rigtigt.

  • Bevar det gode naboskab

En gulvafslibning er desværre ikke støjfri. Derfor er det god stil at informere sine naboerne om, at du skal have foretaget en gulvafslibning. Ligeledes bør du kun slibe i dagtimerne, så du ikke forstyrrer mere end nødvendigt.

De ansatte i vores Gulvservice har mange års erfaring med gulvafslibning i København og hele Sjælland, og du kan derfor være sikker på at du får udført gulvafslibning af allerhøjeste kvalitet. For at give kunden en ekstra sikkerhed, tilbyder vores gulvfirma en garanti, hvor der gives nedslag i prisen for din gulvafhøvling og gulvslibning, hvis vi ikke overholder den lovede tidsfrist for projektets ophør.

Få et tilbud på gulvafhøvling og gulvslibning alle ugens dage på tlf. 40206149, eller kontakt os med det samme – udfyld til højre.
Gulvafslibning info

Klik for at bedømme
[Total: 31 Average: 4.4]