Klar mat lak og naturlak

Klar mat lak fra Junckers giver den bedste resultat med ultra mat lak, men der skal først udføres afslibning inden lakering af trægulve. Efter gulvafslibning skal der lakeres minimum to til tre lag ultra mat lak. Med det menes lak uden farve, som også fås som mat lak, silke mat, halv mat og blank lak og glansen har ikke noget med slidstyrken at gøre. Gulve der er behandlet med natur lak får en stærk glødende farve. Alle de nye og moderne lakker har UHV-filter, som medvirker, at de ikke bliver gullige med tiden.
Men uanset hvad producenten siger om at deres lak ikke gulner med tiden, passer det ikke. Alle lakker ændrer farve som tiden går, og specielt når solen rammer direkte på gulvet. Med denne type gulvbehandling kan man stadig se træets knaster og struktur. Klarlakerede gulve er meget nemme at vedligeholde, da de blot skal kun vaskes med vand og sæbe med lav ph-værdi fra tid til anden.

Hvor længe er lakken om at tørre, og hvor lang tid skal vi bruge på gulvslibning og lakering af gulve?

Uanset om du har en eller 200 m2, skal vi kun bruge en dag til gulvafslibning og gulvbehandling med to lag klar lak. Da vi udelukkende benytter professionelle lak produkter med hurtig tørretid, kan gulvet allerede betrædes efter bare fire timer. Blot 24 timer efter, kan gulvet så småt indrettes igen. Herefter følger en gennemhærdningsproces på tre til syv dage, hvor du ikke må vaske elle overdække gulvet med gulvtæpper. For at skåne gulvet og så lakken kan holde længere, anbefaler vi at montere filt under stole, sofaer og borde.

Er det dyrt at foretage gulvafslibning og lakering af gulve med klar mat lak?

Hvis du skal have foretaget gulvafslibning af parketgulve i en to-værelses lejlighed
på ca. 40 – 50 m2 inklusiv to gange klar lak, vil prisen ligge på kr. 6.620,- inkl. moms
Er der tale om en tilsvarende lejlighed med brædder – eller plankegulve, er prisen dog 7.580,- inkl. moms.
Prisen er inkl. slibning, gulvbehandling, materialer, løn, kørsel og moms, og vi er færdige samme dag, som vi påbegynder arbejdet.
Der tages forbehold for spartelmasse, lim, fernis, fuld malet gulve, skråvægge og ejendommens beliggenhed ( uden elevator på 4. sal og 5. sal har tillæg ) samt antal rum der skal laves.

Rengøring af gulve:

Foretages ved støvsugning og overtørring med hårdt opvredet klud med vand eller mild neutral sæbeopløsning,  brug ikke brun sæbe, salmiak eller andre stærkt alkaliske rengøringsmidler.

Klik HER og se vores priser på lakering af gulve. Lakering af gulve kan foretages på alle lamel og massive trægulve.

Junckers ProFinish klare mat lak er uden farve

Junckers ProFinish klare mat lak bruges til ny slibende gulve

Klar mat lak

Klik for at bedømme
[Total: 14 Average: 4]