Junckers HP Commercial to komponent mat lak er 2 til 3 gange stærkere end alle andre laker!

Junckers HP Commercial to komponent mat lak er markeds stærkeste lak, den er vandbaseret, miljøvenlig og meget effektiv og hurtig tørrende lak. Lakken giver en uovertruffen slidstyrke, den findes  i ultra mat eller mat og gør træet meget nemt at rengøre. Junckers  lak anvendes til lakering de steder hvor der er meget trafikerede områder, som f.eks. offentlige miljøer som kantiner, kasserne, butikslokaler, klasseværelser og til trægulve i øvrigt, hvor der stilles ekstra store krav til slidstyrken. Junckers HP Commercial to komponent lak findes kun i mat udgave, og kan lakeres om på alle typer laker.

Er to komponent ultra /mat lak klar eller ?

For at få den bedste resultat med Junckers gulv lak , skal der foretages gulvafslibning eller mellemslibning, så lakken kan binde på overfladen. Efter gulvafslibning skal der lakeres minimum 2 til 3 lag lak. Gulve der er behandlet med to komponent ultra mat lak får en lys og stærk overflade. Junckers to komponent lak er klar lak som har UHV filter som gør at, de ikke bliver gullig med tiden. Men hvis solen rammer direkte på gulvet, vil den også selvfølgelig som alle andre laker, ændre farven.
Med Junckers HP Commercial lak kan man stadig se træets knaster og struktur.

Hvor længe er Junckers HP Commercial​ to komponent mat lak om at tørre ?

Efter du har udført gulvafslibning og skal foretage den første lag lak,  den er ca. 60 minutter om at tørre, for hver efterfulgt lag er den længere og længere om at tørre. Junckers to komponent mat lak er professionel lak den tør meget hurtig, så du kan betræde gulve efter 3-4 timer og gulvet er indflytnings klar efter 24 timer. Selvfølgelig er der gennemhærdnings proces på 3 dage, hvor du skal undgår vask elle at overdække gulve. For at skåne lakken anbefaler vi at, montere filt under alle stole.

Hvad koster gulvafslibning og lakering med Junckers HP Commercial to komponent mat lak?

Hvis du skal have foretaget fuldslibning af parket gulve i to rum
på ca. 40 – 50 m2 inkl. 2 x  to komponent lak vil du ligge på kr. 8.650,- inkl. Moms
Evt. hvis du skal have foretaget afslibning af planke / bræddegulve i to værelses lejlighed på ca. 40 – 50 m2 inkl. 2 x to komponent lak vil du ligge på kr. 9.240,- inkl. moms
Prisen er inkl. fuldslibning, gulvbehandling, løn, kørsel, materialer og moms og vi skal bruge kun en dag til at udføre arbejdet.
Der tages forbehold for spartelmasse, lim, skråvægge, fernis, fuld malet gulve og ejendommens beliggenhed ( uden elevator 4. sal og 5. sal har tillæg ) samt antal rum der skal laves.

Rengøring af gulve:

Foretages ved støvsugning og overtørring med hårdt opvredet klud med vand eller mild neutral sæbeopløsning,  brug ikke brun sæbe, salmiak eller andre stærkt alkaliske rengøringsmidler.

Klik her og se vores priser
Ekstra holdbar slidstærk gulvlakering

Klik for at bedømme
[Total: 13 Average: 3.8]