Kontakt

  DBF Gulvservice
  Østervej 15
  Dk-2600 Glostrup
  Tlf. 40206149
  CVR: 17897136
  Åbningstider
  Mandag til Fredag mellem kl. 7.00 – 17.00
  Lørdag                 mellem kl. 9.00 – 17.00
  Søndag lukket
  Tjek vores anmeldelser ved at klikke HER
  Kontakt DBF gulvservice
  Kontakt David gulvmand direkte på tlf. 40206149

  Skal du foretage renovering af dine trægulve?

  God og billig gulvafslibning, gulvafhøvling, afslibning af trapper, afslibning af dørtrin, gulvbehandling, reparationer af gulve, afslibning af køkkenbordplader mm. udføres af DBF Gulvservice alle ugens dage. Er du ud efter priser på gulvafslibning og gulvafhøvling kan du ringe på 40206149 og få en fast lav pris på to minutter. Har du travlt og vil have pris på skrift angående gulvslibning kan du evt. sende mail til os og vi vil besvare den hurtigst muligt.

  Hvilken gulvbehandling skal jeg vælge?
  Det er svært at beslutte sig for hvilken gulv behandling dine gulve skal have, om det skal være; lak, hvid lakering, lud, hvid ludbehandling, oliering, hvid olie, natur olie eller mm. Det er meget vigtig at man vælger den rigtig gulvbehandling så man ikke fortryder det, for man skal se på gulve i mange år. Ca 70 % at kunderne er i tvivl om de har valgt den rigtige gulvbehandling. Derfor står DBF Gulvservice også til rådighed for at hjælpe jer og vejlede jer til at vælge den rigtig gulvbehandling. En lang række forskerlig efterbehandlinger vil kunne opfylde de krav og forventninger du har til dit gulv.

  Med de efterbehandlinger vi har i dag, er behovet for pleje minimal for at bevare gulvets skønhed. Disse gulvhandlinger udføres normalt med ; klare lak, hvid lak, hvid olie, natur olie, hvid ludbehandling eller natur ludbehandling, som forbliver på overfladen af træet og danner et beskyttende lag. Overfladebehandlinger er efterspurgt i dag, da de er vandafvisende, holdbare og kræver meget lidt vedligeholdelse. Forskellige glans varianter er ligeledes tilgængelige.