Afslibning af trapper

Afslibning af trapper eller afhøvling af trapper kan foretages på alle typer trapper, også selvom der er lim, fernis eller spartelmasse. Selv de værste trapper kan blive næsten som nye. Når man skal ordne trapper, skal man regne med at det støver mere end når man afsliber gulve. Trappetrinnene kan være meget slidte, men slutresultatet er alligevel næsten som nyt.

Når man udfører afslibning af trapper, er det normalt at man kun sliber trappetrinnene og ikke siderne på trappen/trapperne, stød eller gelænderet. For at udføre rigtig afhøvling og afslibning af trapper, skal man være opmærksom på, hvilken korn størrelse man vil starte med at slibe trappetrinnene med. Afhøvling og afslibning af trapper skal afsluttes med meget fin korn, så man ikke kan se ridser i det færdige resultat.

Efter afhøvling af trapper er det meget vigtigt, at man afslutter med en rigtig behandling. Der findes mange former for behandling som lak, lud, olie, hvid lud, hvid lak, bejs eller hvid olie. Prisen på afslibning af trapper afhænger af, hvilken behandling du har på trappetrinnene, og hvilken overfladebehandling du vælger.

Hvor lang tid tag det?

Almindelig gulvafslibning tager omkring tre timer med standardbehandling. Men hvis du har lim, spartel eller rør som kommer gennem trinene, tager det længere tid. Når de skal behandles er det vigtigt, at vælge den optimale gulvbehandling, da trappetrin har tendens til at blive hurtigere gennemslidt på forkanten. Tag du flere behandlinger og/eller evt. kombinationer, vil arbejdsproces på afslibning og behandling tage lidt længere tid.

Hvilken behandling skal jeg give mine trapper?

Der er fordele og ulemper ved alle gulvbehandlinger. Hvis du har et billede eller en fornemmelse af hvordan dine trapper skal se ud, kan vi ud fra det vejlede dig til den ønskede og bedste behandling, du kan vælge til dine trapper. Det hele afhænger af dine trappers nuværende udtryk, og ikke mindst hvordan du ønsker dig det færdige resultat.

Find billeder i vores ‘Galleri’ med afslibning af trappe

Under menupunktet galleri kan du se billeder før og efter afslibning og afhøvling af trapper. Kan du ikke se dine trapper her, er du velkommen til at sende og et par billeder af din trappe. Vi skal nok sende dig nogle billeder tilbage, som kan minde om dine eller fortælle dig, hvordan de vil se ud før og efter. I galleriet kan du også se behandlinger af trapper med lim og fernis. Også hvis dine trapper er så skadede, kan vi sagtens få dem til at fremstå som nye.

Klik HER og se hvordan vi sliber trapper eller ser priser HER
afslibning af trapper     slibning af trapper
Billeder før og efter, samt efterbehandlet med lak
gulvafslibning trappe     afhøvlig af trapper
                      Billeder før og efter slibning, samt efterbehandlet med natur lud

 

Klik for at bedømme
[Total: 15 Average: 4.9]