Afslibning af dørtrin

Afslibning og afhøvling af dørtrin udføres som regel i forbindelse med lignende arbejde på de tilstødende gulve, for at bevare et ensartet og helstøbt udseende og look til gulvene. Vi anbefaler at man afsliber alle dørtrin i forbindelse med de berørte gulve, ganske enkelt fordi det giver et meget flotte slutresultat. Prisen er lavere end man skulle tro, og giver en markant flottere helhed til de rum, som man vælger at afslibe og afhøvle.
Her kan du se billede før og efter afslibning af gulve og dørtin.
afslibning af dørtin      slibning af dørtrin
Fuldslibning af gulve, klik HER og se hvordan vi gøre det, eller klik HER og se film på afslibning af dørtin.

Udskiftning af dørtrin

Både i forbindelse med større opgaver og som enkeltstående ydelse, udfører DBF Gulvservice udskiftning og montering af dørtrin i alle materialer og udformninger. Siden vores virksomhed blev grundlagt i 1994, har vi udskiftet hundredvis af dørtrin, og vi har den fornødne kombination af  kompetence og erfaring til at give dig et flot slutresultat. Kontakt os med det samme, og få en rigtig god pris på udskiftning af dørtrin.

Udskiftning af dørtrin
Udskiftning af dørtrin – Hvad koster udskiftning og slibning af dørtrin? I 99 % tilfælde kan du slibe og ikke afhøvle dine dørtrin og kan spare mange penge.


Klik for at bedømme
[Total: 4 Average: 5]