Bedste lakering af gulv

Efterbehandling af trægulve – hvilken er bedst?

Har du svært ved at finde ud af, hvilken gulvbehandling der er bedst, og hvilken du i givet fald skal vælge til dit nye trægulv – så læs med her. 

Det har stor betydning, hvilken gulvbehandling du vælger, da du ikke kan fortryde og gulvene har samme udtryk i mange år frem. Omkring 70% af vores kunder er i tvivl om, hvilken gulvbehandling, de skal vælge. Derfor står vi altid til rådighed med hjælp og vejledning til den rigtige gulvbehandling. 

Vi udfører efterbehandlinger med lak, hvid lak, hvid olie, naturolie, hvid lud, bejdsning, voks eller naturlud, som forbliver på overfladen af træet og danner et beskyttende lag. Overfladebehandlingen er vandafvisende, holdbar og kræver meget lidt vedligeholdelse. 

Derfor er der mange forskellige efterbehandlinger, som vil kunne opfylde dine krav og forventninger til gulvet. Ligeledes er det ved brug af vores efterbehandlinger ikke nødvendigt at pleje og vedligeholde gulvets skønhed mere end højest nødvendigt. 

Hvilken efterbehandling skal jeg så vælge?

Nu er spørgsmålet så, hvilken efterbehandling der er den bedste, og hvilken du skal vælge til dit nye trægulv. Hver efterbehandling er forskellig, og derfor har de forskellige behandlinger også fordele og ulemper hver især. Ligeledes er det forskelligt fra kunde til kunde, hvilket udtryk og resultat man forventer af efterbehandlingen, og derfor kan det være nødvendigt at gå på kompromis engang imellem. Der er ligeledes nogle efterbehandlinger, som er nemmere at vedligeholde, og derfor handler det i særdeleshed om, at vurdere om man er villig til at bruge tid på vedligeholdelse eller ej. Derfor er det ikke noget konkret svar på, hvilken efterbehandling der er bedst, da det afhænger af den enkelte kunde og trægulvet. Vi ved, at mange af vores kunder er i tvivl om efterbehandling af trægulvet, og derfor står vi altid gerne til rådighed, så vi kan få valgt den rette efterbehandling til dit gulv.

Ligeledes er der mange af vores kunder, som er i tvivl om, hvorvidt alle gulve kan tåle den samme efterbehandling, og sådan ligger landet ikke helt. Alle trægulve er forskellige, og derfor har de også tilhørende begrænsninger for, hvilke efterbehandlinger, du kan vælge. 

Massive trægulve kan eksempelvis tåle meget mere end lamelgulve, som ikke kan tåle ret meget. Problemet er, at den lim som staverne bliver limet med, kan løsne sig, når du bruger formeret vand. Derfor er det meget vigtigt, at dine trægulve ikke bliver fejlbehandlet, da det kan give yderligere omkostninger.

Men uanset, hvilken efterbehandling du vælger, så er det vigtigt at huske på, at jo flere efterbehandlinger du vælger, jo bedre holder trægulvet. 

Jeg har fortrudt min efterbehandling af trægulvet – hvad gør jeg?

Hvis du har fortrudt dit valg af efterbehandling af dit nye trægulv, så er du nødt til foretage en gulvafslibning for at slibe den gamle behandling af, da det ellers kan ses i den nye overfladebehandling. Derfor er det vigtigt, at gulvafslibningen bliver foretaget ordentligt, så du ikke ender med at skulle gøre det hele forfra, og ligeledes får det ønskede resultat. 

Efterbehandling af trægulve

Hos DBF Gulvservice har vi mere end 25 års erfaring med efterbehandling af trægulve i både lak, lud og olie. Derfor kan vi hurtigt danne os et overblik over, hvilken efterbehandling dit trægulv har brug for, så der skabes en slidstærk overflade, der holder i mange år frem. Vi udfører mange forskellige efterbehandlinger på Sjælland til faste lave priser. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud i kontaktformularen her, eller ring til os for at få et prisoverslag på tlf.: 40 20 61 49.

 

Klik for at bedømme
[Total: 2 Average: 5]