Gulvafslibning i Albertslund

Gulvafslibning og gulvafhøvling i Albertslund

Gulvafslibning i Albertslund udføres af DBF Gulvservice som er nomineret 6 år i træk som årets håndværker.  Vi er en familieejet virksomhed med mere end 29 års erfaring i branchen. Hos os vægter vi kundetilfredshed og kvalitet højt. Vores mange år i branchen har givet os god erfaring med maskiner, metoder og produkter, der sikrer de bedste resultater med god holdbarhed. Vi har ligeledes stor fokus på kundeservice, hvorfor vi altid finder det vigtigt at tage en indledende snak med vores kunder om deres forventninger til gulvets udseende. 

Værd at vide, før du vælger en gulvafslibning eller gulvafhøvling

Gulvets tykkelse, type og tilstand afgør om gulvet kan afslibes eller afhøvles. Har gulvet fået dybe mærker, er en gulvafhøvling nødvendig, idet en gulvafslibning ikke kan give samme resultat. Bemærk dog, at det ikke er alle gulve, der kan klare en gulvafhøvling, hvorfor det er vigtigt at få gulvene vurderet inden arbejdet igangsættes. Vi vejleder naturligvis vores kunder hele vejen, således at vi sikrer et optimalt resultat. Denne vejledning gælder ligeledes valg af efterbehandlingen af gulvene. Vi tilbyder både efterbehandling med olie, lak, lud og sæbe. Hvorvidt gulvene skal have to eller tre gange efterbehandling, kan variere fra gulv til gulv. Her tager vi højde for kundens ønsker til udseendet, men naturligvis også hvor stort et slid der forventes at være på gulvet.   

De gængse gulvtyper er:

  • Laminatgulve, kan ikke afslibes, bør i stedet udskiftes
  • Lamelgulve, kan afslibes, afhænger dog af slidlaget 
  • Parketgulve, kan afslibes, dog ikke afhøvles
  • Massive- og plankegulve, kan både afslibes og afhøvles

Er du  tvivl om hvilken gulvtype du har eller har du øvrige spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores afdeling i Albertslund på telefon: 40 20 61 49 eller skriv til os via kontaktformularen i højre side, så ringer vi dig op.

Priser på gulvafslibning i Albertslund og omegn

Vi dækker som udgangspunkt hele Sjælland med vores gulvservice. Ønsker du en særlig lav pris, kan du ringe eller skrive til os og høre, hvornår vi næste gang regner med at være i Albertslund og omegn, så vi kan spare lidt kørsel.

Du kan eventuelt beregne en vejledende pris ved at bruge vores prisliste som eksempel her.

Klik for at bedømme
[Total: 15 Average: 5]