Gulvafslibning Ballerup og hele Sjælland udføres alle ugens dage.
Skal du have udført billig og hurtig gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling? så skal du ringe til os og få den bedste pris på to minutter.
DBF Gulvservice et kvalitetsbevidst gulvfirma, der udfører opgaver i Ballerup og hele Sjælland med kort varsel og lave priser.
Vores gulvservice udføre gulvafslibning, gulvafhøvling, afslibning af trapper, slibning af køkkenbordplader, gulvbehandling, reparationer, m.m.
DBF Gulvservice sørger for altid at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider. Hvad enten det er en lille eller stor opgave er DBF Gulvservice klar med løsningen.
Det er meget vigtig at man vælger den rigtig løsning til sine gulve. Skal du bruge gulvfirma til at udføre gulvafslibning og gulvafhøvling så er du kommet den rette sted.
DBF Gulvservice har eksisteret som gulvafslibnings firma siden 1994 og vi har en masse erfaring indenfor faget.
DBF Gulvservice har et højt serviceniveau og er de rette til at sørge for at dit nye gulv lever op til netop dine behov for slidstyrke og funktionelle krav.
Derfor står vi også til rådighed for at hjælpe jer og vejlede jer til at vælge den rigtig løsning ind for gulvafslibning og gulvbehandling.
Ring alle ugens dage Tlf 40206149 & 43446149

Klik for at bedømme
[Total: 0 Average: 0]