Gulvafslibning i Dragør

DBF Gulvservice udføre gulvafslibning & gulvafhøvling i Dragør, vi er et veletableret ældre familieejet firma, hvor kundetilfredshed og kvalitet vægtes højt.
Som et mindre firma, er det vigtigt du bliver fuldt ud tilfreds, så vi måske får din anbefaling.

Vi har arbejdet med gulvafslibning og gulvafhøvling i mere end 30 år og indsamlet erfaring som vi stiller til din rådighed, når du vælger os som dit Gulvfirma.
Gennem årene har vi udviklet særlige metoder til at opnå rigtig gode resultater, ligegyldigt hvilken type gulvbelægning vi præsenteres for – og hvad du ønsker som det endelige resultat i har den know how det kræver at få et flot Gulvafslibning Dragørresultat, der holder mange år frem.

Vi har de nyeste maskiner inden for afslibning, der sikrer bedst mulige resultat og mest skånsomme afslibning til f.eks. (ikke massive) parketgulve.
Vi dækker hele Sjælland og kommer meget gerne forbi Dragør med en ekstra god pris – ring blot og hør om vi er i dit område snart.

Information om gulvafslibning og gulvafhøvling:

Der er stor forskel på en gulvafhøvling og en gulvafslibning.
Afhøvlingen er grovere og hårdere ved træets overflade og kræver et massivt gulv, for et godt resultat.
Gulvafslibningen er mere skånsom og tager mindre af overfladen, men kan ikke fjerne dybe ridser og misfarvninger på samme måde som en afhøvling.

Laminat gulv kan ikke slibes
Parket gulv kan godt afslibes
Massive trægulve kan både afhøvles ( kun plankegulve / fyrretræsgulve kan afhøvles) og afslibes

Få et tilbud på afslibning eller afhøvling med efterfølgende kvalitets behandling – klik her
eller udfyld formularen i højre side.

Bestil en billig og professionel gulvmand her online

Det er sjældent nødvendigt at udskifte trægulv, de er designet til at være robuste og kunne klare mosten. Efter en omgang Gulvafslibning de kommer til at se flotte ud igen efter, det er langt det bedste, hurtigste og billigste valg det er helt sikkert.

Klik HER og se vores priser på gulvafslibning

Klik for at bedømme
[Total: 8 Average: 5]