Gulvafslibning Frederiksberg

Gulvafslibning Frederiksberg KbhDBF Gulvservice udføre gulvafhøvling og gulvafslibning på Frederiksberg. Vi er et veletableret ældre familiefirma, som udføre lokal gulvafslibning i området, hvor kvalitet og godt håndværk vægtes højt.
Som et mindre firma, er det vigtigt du bliver fuldt ud tilfreds, så vi måske får din anbefaling.

Vi har arbejdet med gulvafhøvling og slibning i mere end  30 år og indsamlet erfaring som vi stiller til din rådighed, når du vælger os til din gulvopgave.

Gennem årene har vi udviklet særlige metoder til at opnå rigtig gode resultater, ligegyldigt hvilken type gulvbelægning vi præsenteres for- og hvad du ønsker som det endelige resultat. Vi har den erfaring det kræver at få et flot resultat, der holder mange mange år frem.

Vi har det nyeste udstyr inden for afslibning, der sikrer bedst mulige resultat og mest skånsomme gulvafslibning til f.eks. parketgulve.
Vi dækker hele Sjælland og kommer meget gerne forbi Frederiksberg med en ekstra god pris – ring blot og hør om vi er i dit område snart.

Skal du flytte ind

Som udgangspunkt skal du næsten altid have slebet gulve når man flytter ind. Dette skyldes, at gulvet så bliver flot og klar til du skal flytte ind. Med en gulvafslibning har du en mulighed for at genoplive gammelt trægulv igen. Gulvafslibning sker ved hjælp af en remdrevet slibemaskine, der kører hen over gulvet med høj hastighed og fjerner et tyndt lag træ fra hvert bræt for at nå frem til træets korn. Processen fjerner defekter og matte lag i overfladen og vil afsløre en helt ny overflade. Gulvafslibning er en mildere metode at bruge til dit trægulv, der kan garantere flotte resultater.

Information om gulvafslibning og gulvafhøvling:

Der er stor forskel på en gulvafhøvling og en gulvafslibning.
Afhøvlingen er grovere og hårdere ved træets overflade og kræver et massivt gulv, for et godt resultat.
Gulvafslibningen er mere skånsom og tager mindre af overfladen, men kan ikke fjerne dybe ridser og misfarvninger på samme måde som en afhøvling.
Laminat gulve kan ikke slibes
Parket gulve kan næsten altid afslibes
Massive gulve kan både afhøvles og afslibes
Få et tilbud på afslibning eller afhøvling med efterfølgende kvalitets behandling – klik her og få et tilbud nu
eller ring på Tlf.: 40 20 61 49

Klik for at bedømme
[Total: 14 Average: 5]