Gulvafslibning Gentofte

Gulvafslibning og afhøvling i GentofteDBF Gulvservice Gentofte er et veletableret ældre familieejet firma, hvor kundetilfredshed, faglighed og godt håndværk er i højsædet.
Som en mindre virksomhed, er det vigtigt du bliver fuldt ud tilfreds, så vi måske får din anbefaling, derfor er service og kvalitet altid i top- og priserne lave.
Vi har arbejdet med slibning og høvling af gulve i mere end 29 år og indsamlet stor erfaring, som vi stiller til din rådighed, når du vælger os som dit Gulvservice firma.

Gennem årene har vi udviklet metoder til at opnå særligt gode resultater, både mht. gulvafslibningen og den efterfølgende overfladebehandling. Ligegyldigt hvilken type gulvbelægning vi præsenteres for- og hvad du ønsker som det endelige resultat, har vi den nødvendige know how det kræver at få et flot resultat, der holder mange år frem.
Vi har de nyeste maskiner inden for afslibning, der sikrer bedst mulige resultat og mest skånsomme afslibning til f.eks. (ikke massive) parketgulve.
Vi dækker hele Sjælland og kommer meget gerne forbi dig i Gentofte med en ekstra god pris – ring blot og hør om vi er i dit område snart på Tlf.: 40 20 61 49

Information om gulvafslibning og gulvafhøvling:

Der er stor forskel på en gulvafhøvling og en gulvafslibning.
Afhøvlingen er kraftigere og hårdere ved træets overflade- og kræver et massivt gulv, for et godt resultat.
Gulvafslibningen er mere skånsom og tager mindre af gulvets overflade, men kan ikke fjerne dybe ridser og misfarvninger på samme måde som en afhøvling.

Se vores priser på gulvafhøvling og gulvafslibning i Gentofte, klik HER

– Laminat gulve kan desværre ikke slibes eller høvles
– Parket gulve kan typisk afslibes og efterbehandles efter ønske.
– Massive gulve kan både afhøvles, afslibes og efterbehandles efter ønske
Få et tilbud på afslibning af gulve eller afhøvling af gulve med efterfølgende kvalitets gulv behandling – klik her

Klik for at bedømme
[Total: 5 Average: 5]