Gulvafslibning i Havdrup

Gulvafslibning i Havdrup tilbydes af professionel gulvsliber til hjælp til afslibning af gulve. Er du og familien kommet i besiddelse af en bolig på smukke og attraktive Havdrup i form af enten en fashionabel lejlighed eller et af de supereftertragtede byhuse i det lækre brokvarter? Så står I sikkert og tripper for at få nøglerne, så I kan få lov at flytte ind.

Det er næsten ikke til at holde ud at skulle vente længere efter måske måneders boligjagt. Og det er der ikke noget at sige til. Havdrup er måske det flotteste kvarter. Tæt på Hovedstad og Køge og syd på Østsjælland natur områder. Det er nemlig en kæmpe fordel at få ordnet disse tiltag førend møbler, tæpper og decor rykkes på plads. Håndværkerne har langt bedre forudsætninger for at komme i gang med deres respektive opgaver mens boligen står tom. Og skal gulvene slibes kan det især betale sig at lade en erfaren gulvmand forestå dette førend I flytter ind.

Hvad spiller ind på opgavens udførelse og prisen? 

Afhænge af forskellige detaljer. Heriblandt typen af gulve, antal m2, hvor mange rum du har, beliggenhed, hvor mange typer af behandlinger som skal udføres. Det har også noget at skulle have sagt, præcist hvor i dit hjem arbejdet skal udføres, eksempelvis: soveværelse, køkken eller entré. Du vil altid kunne regne med dine lokale fagmænd, til at give dig den rette rådgivning og indblik i din individuelle situation, så du ved at resultaterne vil matche dine forventninger.

Kan mine gulve afslibes eller afhøvles?

Det er desværre ikke alle typer af gulve som kan afslibes eller afhøvles og dette vil du naturligvis modtage mere grundig sparring på, inden arbejdet påbegyndes. For at give dig en idé, om hvilken behandling dine gulve har brug for, kan du se med her:

• Parketgulve: Kan generelt kun afslibes, men kan dog ikke klare en afhøvling.
• Planke / fyrretræs massive gulve: Her kan udføres både afslibning og afhøvling.
• Lamelgulve: Kan klare en afslibning, men dette afhænger af slidlaget på disse.
• Laminatgulve: Kan ikke slibes og skal udskiftes.

Få hjælp til gulvafslibning af din bolig i Havdrup

Når du vælger at lade en gulvafsliber fra DBF Gulvservice forestå gulvafslibning af gulve i din bolig i Lejre,  kan du være sikker på at opgaven bliver løst til UG med kryds og slange. De dygtige gulvslibere tilknyttet DBF Gulvservice har nemlig i kraft af deres uddannelse og erfaring de stærkeste forudsætninger for at skabe den eftertragtede lyse og ensartede overflade blot ved en skånsom og effektiv gulvafslibning. Og med den rette efterbehandling kan din gulvmand sørge for at du kan få glæde af dine trægulve i mange år fremover.

Ønsker du professionel hjælp til afslibning af gulve kan du med stor fordel kontakte DBF Gulvservice.  Når du vælger DBF Gulvservice som din gulvfirma får du glæde af mere end 30 års erfaring og der af følgende stor ekspertise inden for alt hvad der handler om behandling af trægulve.

De dygtige gulvmænd hos DBF Gulvservice har stor ekspertise inden for – alle typer gulv behandling. Vi er også nomineret 6. år i træk ( 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 og 2023), som årets håndværker finalist, hos anmeld håndværker.

Forberedelse

Der er vise ting at forholde sig til, når du skal have slebet sit gulv.  Rum hvori der skal slibes skal være HELT ryddet for møbler. Ved udendørs temperatur under 15 grader, skal rummene hvor gulvbehandlingen udføres, være min. 21 grader varme. Dette forventes at være sket senest 48 timer inden vores ankomst. Er der sprækker eller nøglehuller, vil du derfor også gerne lukke dem med afdækningstape. Der må ikke være andre håndværker på arbejdsområdet, når vi udfører gulvafslibning og gulvbehandling. Årsagen til dette er; strømsvigt, støv, betrædelse af gulve, forsinkelse mm.

Få et skarpt tilbud på Gulvafslibning i Havdrup, ved at ringe på 40206149

Klik HER og se vores priser på afslibning af trapper.

 

Efter afslibning af trappetrin i Havdrup

Slebet trapperin og efterbehandlet med natur lud i Havdrup

Før afslibning af trapper i Havdrup

Før afslibning af trappetrin i Havdrup