Gulvafslibning i Hellerup

Gulvafslibning i Hellerup udføres af  DBF Gulvservice, vi er et familieejet gulvfirma fra Hellerup med 30 års solid erfaring inden for faget. Vi har erfaring med et af af belægningstyper, gulvsammensætninger og træsorter og ved med det samme nøjagtigt hvilken type afslibning Gulvafslibning Hellerupder er nødvendig, hvordan den lettest udføres og hvilken efterbehandling der giver et smukt resultat med mange års holdbarhed.
For os er kundetilfredshed meget vigtig og vi sørger derfor for altid at yde højeste service og rådgivning både før under og efter opgaven. For os er det vigtig at du får et flot og tilfredsstillende resultat – måske du så vil anbefale os en anden gang.

For perfekte resultater

Har du overtaget en ny bolig? Går i sælgertanker eller ønsker blot, at give et mere nyt look til dit hjem? Så er fornyelse og vedligeholdelse af dine gulve, den ideelle vej, til at øge værdien af din bolig.

At få slebet dine trægulve er også en god idé, hvis du udlejer din lejlighed eller hus. Uanset om du ønsker at tiltrække bedre lejere, eller du ønsker at give huset et nyt udseende, kan det gøre hele forskellen.

Nogle mennesker er tilbageholdende med at købe eller leje et bolig, der har brug for omfattende reparationer, så at få gulvene slebet er en nem måde at få køberne til at se ud over buler og ridser.

Hvad koster det at få behandlet gulve?

I et samarbejde med os, vil vi altid blive taget højde for din individuelle situation. Dette inkluderer blandt andet hvor stort et område du ønsker at få behandlet, hvor mange behandlinger der skal foretages og tidsrammen for dette. Vi kan garantere dig skræddersyede tilbud til netop dit behov.

Før du overvejer gulvafslibning eller gulvafhøvling

Det er desværre ikke alle gulvtyper, der kan både gulvafhøvles og afslibes. Det afhænger primært af gulvets slidlags tykkelse og gulvets tilstand. Meget dybe mærker kan ikke slibes væk, men kræver afhøvling.  Skal dine gulve afhøvles? Det er kun massive trægulve, der kan klare den hårde behandling.
Er du i tvivl, så kontakt meget gerne vores afdeling i Hellerup på Tlf.: 40 20 61 49 eller skriv til os her
Du kan også udfylde formularen på denne side til højre, så ringer vi dig meget gerne op.
Laminatgulve: Kan ikke afslibes eller efterbehandles, køb nyt.
Lamelgulve: Kan i visse tilfælde let afslibes og efterbehandles – afhænger af slidlag
Parketgulve: Kan meget ofte afslibes, men dybe ridser og mærker kan ofte ikke fjernes
Massive / plankegulve: Kan både afhøvles og afslibes, så de bliver helt som nye

Priser på gulvafslibning i Hellerup og omegn

Vi dækker som udgangspunkt hele Sjælland med vores Gulvservice. Ønsker du en særligt lav pris, kan du ringe til os på 40206149 og få en pris på 3 min.
Du kan selv også udregne et ca. pris ved at bruge vores prisliste som eksempel her

Klik for at bedømme
[Total: 13 Average: 4.9]