Gulvafslibning Herlev

Gulvafslibning og afhøvling HerlevDBF Gulvservice Herlev er et veletableret ældre familiejet firma, hvor godt håndværk og tilfredse kunder er i højsædet.
Som et mindre firma, er det vigtigt du bliver fuldt ud tilfreds, så vi måske får din anbefaling.
Vi har arbejdet med gulvafslibning og gulvafhøvling i mere end 25 år og indsamlet erfaring som vi stiller til din rådighed, når du vælger os som dit Gulvservice firma.

Gennem årene har vi udviklet særlige metoder til at opnå rigtig gode resultater, både når vi afsliber, afhøvler og efterbehandler dit gulv. Ligegyldigt hvilken type gulvbelægning vi præsenteres for- og hvad du ønsker som det endelige resultat. Vi har den know how det kræver, at få et flot resultat- der holder mange år frem.
Vi har de nyeste slibemaskiner i branchen, der sikrer bedst mulige resultat og mest skånsomme afslibning til f.eks. parketgulve.

Vi dækker hele Sjælland og kommer meget gerne forbi Herlev med en ekstra god pris – ring blot og hør om vi snart er i dit område.

Info om afslibning og afhøvling af gulve:

Der er meget stor forskel på en gulvafhøvling og en gulvafslibning.
Gulvafhøvlingen er grovere og hårdere ved træets overflade og kræver et massivt gulv, for et godt resultat.
Gulvafslibningen er mere skånsom og tager mindre af overfladen, men kan ikke fjerne dybe ridser og misfarvninger på samme måde som en gulvafhøvling.
Er du i tvivl? så ring til vores erfarne gulvmand og få gratis rådgivning på Tlf.: 40 20 61 49
Laminat gulve kan ikke slibes
Parket gulve kan meget ofte afslibes
Massive gulve kan både afhøvles og afslibes
Få et tilbud på afslibning eller afhøvling med efterfølgende kvalitets behandling – klik her

Klik for at bedømme
[Total: 7 Average: 5]