Gulvafslibning i København

Gulvafslibning og gulvafhøvling i København

Gulvafslibning i København tilbydes af top professionel gulvfirma til gulvafslibning, afhøvling og efterbehandling med flere muligheder af dit gulv.

Få en god oplevelse med fagfolk, der sætter en ære i deres håndværk og grundighed – Oplev et resultat der lever op til det lovede og meget ofte mere til.

Vi har kun erfarne gulvslibere ansat og vores firma er familieejet, så det er vigtigt for os at du bliver helt 100% tilfreds.

Gennem årene har vi udviklet særlige metoder til at opnå rigtig gode resultater, ligegyldigt hvilken type gulvbelægning vi præsenteres for- og hvad du ønsker som det endelige resultat, har vi den know how det kræver at få et flot resultat, der holder mange år frem. Vi har de nyeste maskiner inden for slibning, der sikrer bedst mulige resultat og mest skånsomme slibning til f.eks. (ikke massive) parketgulve. Vi dækker hele Sjælland og kommer meget gerne forbi København med en ekstra god pris – ring blot og hør om vi er i dit område snart.

Information om gulvafslibning og gulvafhøvling:

Der er stor forskel på en afhøvling og en afslibning. Afhøvlingen er grovere og hårdere ved træets overflade og kræver et massivt gulv, for et godt resultat. Afslibningen er mere skånsom og tager mindre af overfladen, men kan ikke fjerne dybe ridser og misfarvninger på samme måde som en afhøvling.

 • Laminat gulve kan ikke slibes
 • Parket gulve kan afslibes, hvis de ikke tidligere har været det
 • Massive gulve kan både afhøvles og afslibes flere gange

Få et tilbud på afslibning eller afhøvling med efterfølgende kvalitets behandling – klik her
eller ring på tlf.: 40 20 61 49
Vi har kontor tæt på København Centrum og kommer gerne forbi og beser opgaven før tilbud.

Fået flot nyt gulv, med netop det udseende I gerne vil have + lang holdbarhed og let rengøring

Sådan udføres en gulvafslibning i København

KøbenhavnSkal du i gang med at slibe dit trægulv? Så har vi her lavet en guide, som du kan gå frem efter og dermed sikre, at du får et rigtig flot resultat, som du kan glæde dig over efter endt arbejde. Inden du går i gang, skal du gøre dig klart, at det er et arbejde, der støver og larmer og kræver præcision og vedholdenhed. Men det er det hele værd, når du ser det flotte ny-afslebne gulv.

Gulvafslibning Gør-Det-Selv

Herunder har vi udarbejdet en guide, som du kan følge, når du skal slibe dit gulv. Først skal du gøre klar til afslibningen. Når du henter de lejede slibemaskiner starter taxameteret og det er derfor vigtigt, at du kan gå i gang med det samme:

Forberedelse og klargøring

 • 1. Gulvet skal allerførst vaskes og renses. Også sprækkerne skal renses – hold støvsugerrøret tæt på revnen og brug en hobbykniv til at rense revnerne. Det er meget uhensigtsmæssigt at slibe skidt ned i træet. Rengøringen er derfor vigtig.
 • 2. Limrester og spartelmasse mm. skal skrabes væk, ellers kan det ødelægge slibepapiret.
 • 3. Skruer og søm skal henholdsvis skrues ned eller dykkes to til tre millimeter. Ellers ødelægger de også slibepapiret. Løse bredder skal fæstnes.
 • 4. Det er nødvendigt at afdække grundigt ind til husets andre rum. Tape plast fast over døråbninger, ellers er der støv overalt i skuffer og skabe. Hæng eventuelt et halvvådt lagen op for døren også. Det er godt til at opfange støv.
 • 5. Det er bedst at fjerne panelerne, så er det muligt at komme ind til væggen, når du sliber.

Slib kanterne først

 • 1. Kig på gulvet og vurder hvilken kornstørrelse, du skal starte med. Er der lak på gulvet så start med korn 24, er det uden lak så start med korn 40.
 • 2. Start med kantsliberen langs alle væggene. Slib til du ser rent træ. De inderste centimeter fanger du ved at vende kantsliberen på væggen vinkelret.
 • 3. For at komme helt ind i hjørnerne bruger du en trekantsliber.

Brug den store slibemaskine

 • 1. Hæng ledningen op i loftet i en krog. Brug slibepapir med korn 24 til 60. Start med at slibe gulvet. Slib så jævnt og ensartet som muligt. Har du et meget ujævnt gulv, kan du starte med at slibe diagonalt på gulvet.
 • 2. Lad aldrig valsen køre, når maskinen står stille. Så vil den grave sig med i gulve og efterlade et mærke. Begynd at træk maskinen bagud før valsen sænkes igen.
 • 3. Gulvet slibes indtil det er jævnt og træet er rent. Indimellem skal du vende maskinen, køre fremad og bakke i den modsatte retning, så træet kan slibes tæt ind til væggen.

Slibning nummer to

 • 1. Nu skal der fejes støv op, så der ikke kommer skidt, lakrester mm. i vejen for den videre slibning.
 • 2. Efter grov-slibningen med korn 24 går du over til at slibe med et finere slibepair på korn 60. Det skal fjerne de slibespor, som er efterladt ved den første slibning. Kanterne gør du ikke mere ved før til sidst. Læs mere på denne hjemmeside.
 • 3. Næste slibning foretages med korn 100, som fjerner de slibespor, som korn 60 slibningen efterlader. Sørg for at bevæge maskinen så ensartet som overhovedet muligt.
 • 4. Sidste slibning foretages med korn 120. For hver kornstørrelse køres gulvet over mange gange.
 • 5. Nu skal kanterne glattes ud. Her startes med korn 60 dernæst 100 og til allersidst korn 120. For hver ende af rummet har gulvslibemaskinen nemlig efterladt ca. 10 cm, som kun har fået med korn 24 eller korn 40. Arealet, der kun er grov-slebet skal først slibes ned i niveau med resten af gulvet og dernæst køres der rundt langs hele kanten med finere og finere slibepapir.

Har du brug for gulvafhøvling eller gulvafslibning i København?

Har man brug for en omgang gulvafhøvling og gulvafslibning i København til det gamle gulv derhjemme. Så er også muligt at bestille online i dag.