Gulvafslibning i Køge

Gulvafslibning Køge

Vi tilbyder Gulvafslibning i Køge

Gulvafslibning i Køge udføres af DBF Gulvservice som er en familieejet virksomhed med mere end 28 års erfaring. Vi har erfaring med alle typer trægulve og bruger kun indeklimamærkede produkter til behandling af gulve.

Er du træt af at se på de samme gamle trægulve og vil du gerne have at der kommer nyt liv i din stue, eller i dit hus eller lejlighed generelt? Som udgangspunkt kan vi give nyt liv til alle slibebare gulvtyper (naturligvis ikke laminat) og du vælger selv hvilken type efterbehandling du ønsker.

Vi leverer en høj kvalitet med et flot slutresultat og et gulv, der er slebet og behandlet på den mest skånsomme metode. Vi bruger de nyeste maskiner, så du opnår en slidstærk ensartet smuk overflade, der holdere mange år frem. Du er meget velkommen til at ringe til os og høre nærmere om hvornår vi kan lave det. Eller hvilken type afslibning / afhøvling og efterbehandling vi vil forslå til din gulvtype. Eller hvilken vedligeholdelse der efterfølgende kræves for at holde dine gulvet smukt.

Vi dækker hele Sjælland og kommer naturligvis også gerne til Køge og sliber dit gulv til en god pris. I vores prisliste, kan du se nærmere på vores faste lave priser, men ring gerne på 40206149 og få et særligt godt tilbud.
Er vi alligevel i Køge, kan vi muligvis lave en særlig god pris til dig.

Klik HER og se vores priser på gulvafslibning i Køge

Har du brug for en totalløsning på renovering af lejligheder eller hus?

Som indebærer maling af vægge, lofter og gulvpaneler, døre, karme samt slibning og efterbehandling af gulve. Vi maler altid med Beckers maling med glans 7 eller 10 som er vaskbar maling, badeværelse med glans 20. NB hos os er 30 min. lapning af huler/spartling/fugning er med i prisen.
Klik HER, send os nogle oplysninger, så har du prisen ind for 12 timer.

Klik for at bedømme
[Total: 9 Average: 4.7]