Gulvafslibning i Lyngby

Hos DBF Gulvservice i Lyngby har vi mere end 25 års erfaring som gulvfirma og sætter virkelig en ære i, at levere det bedste resultat hver gang. Vores kunders anbefalinger er vigtige for os og vi ved, at god kundeservice og et flot Gulvafslibning Lyngbygulv er vejen frem. DBF Gulvservice er et familiefirma, så på den måde sikre vi, at alle de gode erfaringer, bliver givet videre til næste generation. På den måde sikre vi også dig som kunde, at vi leverer det samme gode resultat hver gang.

Når du har fået afhøvlet eller slebet dit gulv, er det vigtigt at du vælger en efterbehandling, der selvfølgelig giver det udseende du ønsker til dig gulv, men også tager højde for hvor stort et slid du forventer på gulvet.
Vi tilbyder efterbehandlinger med Olie, Lak, Lud og Sæbe, og anbefaler 2-3 påføringer, alt efter behandlingen.

Før du overvejer gulvafslibning eller gulvafhøvling

Det er ikke alle gulvtyper, der kan klare både en afhøvling og en afslibning. Det kommer meget an på, hvilken gulvtype det er, Laminat, Lamel, Parket eller Planke. Først og fremmest ser man på gulvtypen og dernæst på slidlaget. Du skal være opmærksom på, at dybe mærker ikke kan fjernes med blot en afslibning, her skal der en afhøvling til, og det er ofte kun planke/massive gulve som kan klare den behandling.

Er du i tvivl, så kontakt meget gerne vores afdeling i Lyngby på Tlf.: 40 20 61 49 eller skriv til os her
Du kan også udfylde formularen på denne side til højre, så ringer vi dig meget gerne op.

Laminatgulve: Kan ikke afslibes eller efterbehandles, køb nyt.
Lamelgulve: Kan i visse tilfælde let afslibes og efterbehandles – afhænger af slidlag
Parketgulve: Kan meget ofte afslibes, men dybe ridser og mærker kan ofte ikke fjernes
Massive / plankegulve: Kan både afhøvles og afslibes, så de bliver helt som nye

Priser på gulvafslibning i Lyngby og omegn

Vi dækker som udgangspunkt hele Sjælland med vores Gulvservice. Ønsker du en særlig lav pris, kan du ringe eller skrive til os og høre, hvornår vi næste gang regner med at være i lyngby og omegn, så vi kan spare lidt kørsel.
Du kan selv udregne en ca. pris ved at bruge vores prisliste som eksempel her

Klik for at bedømme
[Total: 10 Average: 4.8]