Gulvafslibning i Måløv

Gulvafslibning i Måløv har DBF Gulvservice udført de sidste 28 år for private samt boligselskaber.  Med over 28 års erfaring ind for gulvafhøvling og gulvafslibning er vi landets førende gulvfirma. Vårs gulvfirma udfører alt i gulve på hele Sjælland, for samme pris. Med stor ekspertise indenfor gulvafslibning og afhøvling af gulve, samt efterbehandling, og gå langt for at yde høj kvalitet.

Trænger dine gulve til lidt kærlighed?

Så skal du måske overveje at få dem slebet. Vi er en seriøs virksomhed, der er stiftet siden 1994 og har gulvsliber med mere end 28 års erfaring.
Vi har en stor passion for at hjælpe og udføre godt håndværk for både private, erhvervskunder og boligforeninger. Derfor hvis du mangler en seriøs og grundig gulv firma i til Gulvafslibning i Måløv og omegn til at ordne dine gulve, så er du godt på vej.

Gulvafslibning kræver professionelt arbejde, hvis du gerne vil være sikker på, at det bliver udført korrekt. Vi bruger kun indeklimamærket produkter som har derfor gennemgået omfattende prøvning for afgasning og lugt. Det sikrer dig, at der ikke er kemiske stoffer i produktet, der negativt kan påvirke luftkvaliteten i rummet.
Vi udfører gulvafhøvling og gulvafslibning på hele Sjælland de sidst 28 år, bar for selve boligselskabet AF 1961 I GREVE siden 1995, som har over 1000 lejligheder. Alle vores gulvsliber har den nødvendige viden og erfaring til at sikre dig at gulvopgaverne udføres i den højeste kvalitet, ligesom de er hurtige og effektive, således din pris forbliver lav.

Ønsker du et gratis uforpligtende tilbud?

Du kan udfylde vores tilbudsformularen, i de fleste tilfælde kan vi have en skriftlig tilbud klare til dig samme dag, eller senest ind for 24 timer, du kan også ringe til os på tlf. nr. 40206149, her kan du få en pris ind for 5 minutter.

Du kan evt. sende os en mail på info@dbf-gulvservice.dk og den skal vi nok besvare ind for 24 timer.

Vi bruger kun de bedste indeklimamærket produkter fra Junckers og Floor Coat, som ikke kan påvirke luftkvaliteten i rummet.

Klik HER og se vores priser på gulvafslibning

 

Junckers  2-komponent lak er lugtsvag og meget slidstærk vandbaseret polyuretanlak. Anbefales som top-lak til trægulve i erhverv med meget stort slid.

Efter gulvafslibning i Måløv, bruges Junckers ultra mat lak som er ekstra holdbar slidstærk gulvlak

Junckers 2 komponent ultra mat lak