Gulvafslibning Nivå

Hos DBF Gulvservice i Nivå har vi mere end 20 års erfaring som gulvfirma og sætter virkelig en ære i, at levere det bedste resultat hver gang. Vi lever af vores kunders anbefalinger og ved, at god kundeservice og et flot gulv erGulvafslibning Nivå vejen frem. DBF Gulvservice er et familiefirma, så på den måde sikre vi, at alle de gode erfaringer, bliver givet videre til næste generation. På den måde sikre vi også dig som kunde, at vi leverer det samme gode resultat hver gang.
Når du har fået afhøvlet eller slebet dit gulv, er det vigtigt at du vælger en efterbehandling, der selvfølgelig giver det udseende du ønsker til dit gulv, men også tager højde for hvor stort et slid du forventer på gulvet.
Vi tilbyder efterbehandlinger med Olie, Lak, Lud og Sæbe, og anbefaler 2-3 påføringer, alt efter behandlingen.

Før du overvejer gulvafslibning eller gulvafhøvling

Det er ikke alle gulvtyper, der kan klare både en afhøvling og en afslibning. Det kommer meget an på, hvilken type gulv det er, Laminat, Lamel, Parket eller Planke. Først og fremmest ser man på typen og dernæst på slidlaget. Du skal være opmærksom på, at dybe mærker ikke kan fjernes med blot en afslibning, her skal der en afhøvling til, og det er ofte kun planke/massive gulve som kan klare den behandling.
Er du i tvivl, så kontakt vores afdeling i Nivå på Tlf.: 40 20 61 49 eller skriv til os her og vi vil hjælpe dig med at klarlægge hvilke gulve du har og hvilken behandling de kan klare.
Du kan også udfylde formularen på denne side til højre, så ringer vi dig meget gerne op.
Laminatgulve: Kan ikke afslibes eller efterbehandles, køb nyt.
Lamelgulve: Kan nogle gange letslibes og efterbehandles – afhænger af slidlag
Parketgulve: Kan for det meste afslibes. Dybe ridser og mærker kan dog ikke fjernes
Massive / plankegulve: Kan både afhøvles og afslibes, så de bliver som helt nye

Priser på gulvafslibning i Nivå og omegn

Vi dækker som udgangspunkt hele Sjælland med vores Gulvservice. Ønsker du en særlig lav pris, kan du ringe eller skrive til os og høre, hvornår vi næste gang regner med at være i Nivå og omegn, så vi kan spare lidt kørsel.
Brug vores prisliste og udregn dit eget priseksempel her

Klik for at bedømme
[Total: 5 Average: 5]