Gulvafslibning Nørrebro

DBF Gulvservice har altid et godt tilbud på gulvafslibning eller afhøvling af dit gulv på Nørrebro

DBF Gulvservice på Nørrebro har mere end 25 års erfaring med gulvafslibning og afhøvling af trægulve. Vi følger med tiden og bruger altid den nyeste teknologi på området. Vi har siden opstarten fungeret som et familiefirma, og sikre Gulvafslibning Nørrebropå den måde vores kunder, en altid god service, og at både gode og dårlige erfaringer bliver givet videre. På den måde bruger vi erfaringerne til altid at leverer det bedste resultat nemlig nogle flotte afslebne gulve, som igen står flot i ethvert rum.
Vi rådgiver gerne i forbindelse med hvilken efterbehandling der vil egne sig bedst til dine trægulve. I vores rådgivning tager vi højde for hvilken trafik der er i rummet, samt hvilken træsort dine gulve er af. Nogle gange kan det række med 2 x efterbehandling, og andre gange skal der 3 x efterbehandling til. Det kommer meget an på om det f.eks. er køkken, stue eller soveværelse der skal have en gulvafslibning.

Når du påtænker en gulvafslibning eller gulvafhøvling – så tænk over følgende

Ikke alle typer gulve er skabt til at kunne klar en afhøvling eller afslibning. Andre gang kan du have et gulv som er skabt til at kunne slibes, men måske er det allerede blevet slebet og behandlet for mange gange, og slidlaget er derfor væk. I disse tilfælde, kan DBF Gulvservice på Nørrebro også være behjælpelig, da vi ligeledes har stor erfaring med at lægge nye gulve.
Er du i tvivl om dine gulve kan klar en gulvafslibning eller gulvafhøvling? -så kontakt gerne vores afdeling på Nørrebro på tlf. 4020 6149 eller skriv til os her . Du kan også udfylde formularen til højre, så ringer vi dig gerne op.
Vi hjælper dig med at klarlægge hvilken type gulve du har, om de kan klare en gulvafslibning eller gulvafhøvling eller om det er nye gulve der skal i spil.
Når du påtænker en gulvafslibning eller måske en gulvafhøvling, så skal du først og fremmest finde ud af hvilken type gulve du har på, og dernæst hvor dybt slidlaget er. Husk at det faktisk kun er plankegulve og massive gulve som kan klar en decideret afhøvling. En afhøvling tager ca. 2-4 mm af dit gulv, og bagefter skal gulvet også slibes, for at opnå den helt rette finish.
Laminatgulve: Kan ikke slibes. Her er du nødt til at udskifte med nye. Når du køber nye, så husk at tage højde for, om du ønsker at slibe dine gulve i fremtiden.
Lamelgulve: Alt afhængig af slildlaget, kan lamelgulve nogle gange klare en gulvafslibning.
Parketgulve: Kan næsten altid afslibes og har et vis slidlag. De kan dog ikke klare en afhøvling, så dyge hakker, ridser og mærker kan ikke fjernes.
Planke- og massivegulve: Kan klar både afhøvling og afslibning, og står fantastisk flotte efter en omgang gulvservice.

Priser på gulvafslibning i Nørrebro og omegn

Vi dækker som udgangspunkt hele Sjælland med vores Gulvservice. Ønsker du en særlig lav pris, kan du ringe eller skrive til os og høre, hvornår vi næste gang regner med at være i Nørrebro og omegn, så vi kan spare lidt kørsel.
Du kan selv udregne en ca. pris ved at bruge vores prisliste som eksempel her