Lad vores gulvfirma ordne dine trægulve

Gulvafslibning Rungsted Kyst – Står du og familien for at skulle flytte ind i jeres nye bolig i skønne Rungsted Kyst? Mangler I blot at få nøglerne i hånden, førend indflytningen kan påbegyndes?

Har i slidt trægulv, som er flosset og mat i overfladen, er sjældent det kønneste syn. Til alt held kan du med hjælp fra en dygtig og erfaren gulvmand sagtens få gulvet til at stå som nyt igen.

Når du lader DBF Gulvservice forestå Gulvafslibning Rungsted Kyst eller gulvafhøvling kan du være sikker på at gulvet får den behandling som tjener det bedst.

Vores gulvmand vil på baggrund af sin erfaring og uddannelse have den rette ekspertise til at kunne vurdere hvilken type gulvbehandling som vil være bedst for dit gulv, samt hvor lidt eller meget der skal fjernes af overfladen ved hjælp af gulvafslibning eller gulvafhøvling for at opnå det smukkeste resultat.

En gulvafslibning er en procedure hvorved en del af gulvets overflade fjernes ved hjælp af sandpapir. Det fine ved en gulvafslibning i forhold til en gulvafhøvling er at langt de fleste trægulve sagtens kan tåle mange afslibninger i løbet af deres liv. Det betyder at du kan slibe gulve hyppigere end du ville kunne afhøvle det, og stadig få et flot resultat.

Afhøvling af gulve bør du under alle omstændigheder aldrig nogen sinde selv forsøge dig med. Her er der tale om en så voldsom procedure at den kræver et rutineret og professionelt gulvmand.  Ellers risikerer du at forårsage uoprettelige skader på dit trægulv.

Hvor finder jeg det bedste lokale gulvfirma til gulvafslibning i Rungsted Kyst?

Uanset hvor på Sjælland du er bosat kan du få hjælp til gulvslibning, gulvafhøvling samt efterbehandling af dit trægulv.

DBF Gulvservice er bosat i Glostrup og kører over hele Storkøbenhavn, samt resten af Sjælland uden tillæg.  DBF Gulvservice, som med over 25 års erfaring i branchen er fult ud kvalificerede til at varetage opgaven.

Uanset gulvets type og træværkets sort vil vores dygtige og kompetente gulvmænd kunne finde den helt rette behandling som tjener gulvet optimalt.

Se vores priser HER

 

 

Junckers lak er indeklimamærket

2 komponent lak

Junckers to komponent ultra mat lak kan bruges til erhverv, plejehjem & hospitaler