Lad vores dygtig gulvsliber ordne jeres gulve inden jeres indflytning

Gulvafslibning i Smørum – Selvom det godt kan være svært at vente, bør I alligevel udskyde indflytningen et par uger fra I får nøglerne i hånden. På den måde kan I nemlig sikre at boligen er sat flot i stand.
Når I har valgt Smørum som familiens nye hjem er det med sikkerhed begrundet i de mange muligheder området tilbyder. Sådan skal det også være med en gulvmand som skal ordne jeres bolig. Når først al jeres indbo er på plads, og i finder nogle fejl og mangl. Så vil det nemlig næsten ikke være muligt at få udbedret fejl og mangl. Og så vil i ærgre jer over at I ikke udviste den fornødne tålmodighed med at finde den rigtig gulvsliber.

For at uføre afhøvling / afslibning af gulve, vil det kræve professionelt udstyr. At investere i at hyrede en professionel gulvmand til opgaven. med god ekspertise kan du aldrig komme til at ødelægge dit gulv. For de vil aldrig sliber for tykt et lag af gulvet, derfor vil du aldrig ud og investere i nyt gulv.

Søger du et gulvmand til gulvafhøvling / gulvafslibning i Smørum?

Smørum er en by med mange nye og gamle boliger af de skønne og herskabelige boliger som har trægulve. Trægulve er moderne, det giver bare rummet et mere autentisk og charmerende udtryk. Efter mange års brug og slitage kan ethvert trægulv blive kedeligt at se på.

Men hvad skal du gøre hvis dine smukke trægulve er blevet slidte eller har fået små skrammer, pletter og ridser, ikke længere lever op til dine standarder? Du behøver ikke at investere i et helt nyt trægulv! Du kan med fordel, og til en langt lavere omkostning, få det slebet!
Med en gulvafhøvling og gulvafslibning kan du godt vinke farvel til, ridser, falme i nuancer og trælse pletter. Afslibningen fjerner nemlig et lille lag af selve træet. På den måde forsvinder de trælse ridser, og dit gulv får en ensartet overflade igen.

 

Søger du et godt tilbud på en gulvafslibning i Smørum?

Kan du med fordel kontakte DBF Gulvservice med mere end 25 år på bagen og med 3 år i træk nomineret som årets håndværker.

Står du og familien og tripper for at få nøglerne til jeres nye bolig i Birkerød? Det er der ikke noget at sige til. Smørum er med sin smukke og naturskønne beliggenhed af København blandt de mest attraktive områder for børnefamilier.

 

Klik HER og se vores gulvafslibning priser

Skal dine gulve også være i special farve fra Junckers?

farveeksempler bejdsning af gulve

Se billeder af Junckers indfarvet olie