Gulvafslibning i Snekkersten

Gulvafslibning i Snekkersten tilbydes professionel gulvsliber til hjælp til afslibning af gulve. Er du og familien kommet i besiddelse af en bolig på smukke og attraktive Snekkersten i form af enten en fashionabel lejlighed eller et af de supereftertragtede byhuse i det lækre brokvarter? Så står I sikkert og tripper for at få nøglerne, så I kan få lov at flytte ind.

Det er næsten ikke til at holde ud at skulle vente længere efter måske måneders boligjagt. Og det er der ikke noget at sige til. Snekkersten er måske det flotteste kvarter. Tæt på såvel storbyen og de nordlige natur områder, og med lækre cafeer og restauranter inden for gå afstand. Det er nemlig en kæmpe fordel at få ordnet disse tiltag førend møbler, tæpper og decor rykkes på plads. Håndværkerne har langt bedre forudsætninger for at komme i gang med deres respektive opgaver mens boligen står tom. Og skal gulvene slibes kan det især betale sig at lade en erfaren gulvmand forestå dette førend I flytter ind.

Kan mit gulv klare at blive slebet?

Det kan det med stor sandsynlighed. Det kommer dog meget an på, hvor stort et slidlag, der er tilbage på dit trægulv. Hvis du har et solidt trægulv, vil slidlaget ofte være større end på et billigt lamelgulv. Hvis der ikke er nok af et slidlag, vil not og fer, som er det der sætter brædderne sammen, blive svækket. Omvendt vil du, med et lamelgulv komme ned til den spånplade, der er under det øvre lag af massivt træ, og det er sjældent kønt. Det afhænger altså meget af dit gulv, og hvor stort slidlaget er. Er trægulv begynder at blive mat og flosset i overfladen er det et sikkert tegn på at det trænger til en gulvafslibning. Du har sikkert oplevet at de grimme grå slidspor, som består af en film af nedtrykt støv og snavs, ikke vil lade sig fjerne ved almindelige gulvvask.

Få hjælp til gulvafslibning af din bolig i Snekkersten

Når du vælger at lade en gulvafsliber fra DBF Gulvservice forestå gulvafslibning af gulve i din bolig i Snekkersten. kan du være sikker på at opgaven bliver løst til UG med kryds og slange. De dygtige gulvslibere tilknyttet DBF Gulvservice har nemlig i kraft af deres uddannelse og erfaring de stærkeste forudsætninger for at skabe den eftertragtede lyse og ensartede overflade blot ved en skånsom og effektiv gulvafslibning. Og med den rette efterbehandling kan din gulvmand sørge for at du kan få glæde af dine trægulve i mange år fremover.

Ønsker du professionel hjælp til afslibning af gulve kan du med stor fordel kontakte DBF Gulvservice. DBF Gulvservice er et gulvfirma som kører i hele hovedstads området inklusive Nordsjælland. Når du vælger DBF Gulvservice som din gulvfirma får du glæde af mere end 30 års erfaring og der af følgende stor ekspertise inden for alt hvad der handler om behandling af trægulve.

 

Forberedelse

Der er vise ting at forholde sig til, når du skal have slebet sit gulv.  Rum hvori der skal slibes skal være HELT ryddet for møbler. Ved udendørs temperatur under 15 grader, skal rummene hvor gulvbehandlingen udføres, være min. 21 grader varme. Dette forventes at være sket senest 48 timer inden vores ankomst. Er der sprækker eller nøglehuller, vil du derfor også gerne lukke dem med afdækningstape. Der må ikke være andre håndværker på arbejdsområdet, når vi udfører gulvafslibning og gulvbehandling. Årsagen til dette er; strømsvigt, støv, betrædelse af gulve, forsinkelse mm.

Du kan altid få et skarpt tilbud ved at ringe på 40206149

Klik HER og se vores priser.

Maler i Snekkersten

Brug for en billig maler i Snekkersten?