Gulvafslibning i Søborg

Gulvafslibning i Søborg har DBF Gulvservice udført de sidste 29 år for private samt boligselskaber.  Med over 25 års erfaring ind for gulvafhøvling og gulvafslibning er vi landets førende gulvfirma. Vårs gulv firma udfører alt i gulve på Vestegnen samt hele Sjælland. Med stor ekspertise indenfor gulvafslibning og afhøvling af gulve, samt efterbehandling, og gå langt for at yde høj kvalitet.

Er du netop flyttet ind i et hus eller en lejlighed i Søborg? Springer gulvenes stand dig straks i øjnene? Bare rolig  de fleste trægulve kan sættes i stand med en gulvafslibning eller en gulvafhøvling.

Vi er en seriøs virksomhed, der er stiftet siden 1994 og har gulvsliber med mere end 25 års erfaring
Vi har en stor passion for at hjælpe og udføre godt håndværk for både private, erhvervskunder og boligforeninger. Derfor hvis du mangler en seriøs og grundig gulv firma i til Gulvafslibning i Søborg og omegn til at ordne dine gulve, så er du godt på vej.

Vi bruger kun indeklimamærket produkter som har derfor gennemgået omfattende prøvning for afgasning og lugt. Det sikrer dig, at der ikke er kemiske stoffer i produktet, der negativt kan påvirke luftkvaliteten i rummet.

Vi udfører gulvafhøvling og gulvafslibning i Gulvafslibning Søborg og Greve de sidste 29 år, bar for selve boligselskabet AF 1961 I GREVE siden 1995 som har over 1000 lejligheder.

Alle vores gulvsliber har den nødvendige viden og erfaring til at sikre dig at gulvopgaverne udføres i den højeste kvalitet, ligesom de er hurtige og effektive, således din pris forbliver lav.

Gulvafslibning i Søborg – ønsker du et gratis uforpligtende tilbud?

Så kan du udfylde vores tilbudsformularen, i de fleste tilfælde kan vi have en skriftlig tilbud klare til dig samme dag, eller senest ind for 24 timer, du kan også ringe til os på tlf. nr. 40206149, her kan du få en pris ind for 5 minutter.
Du kan evt. sende os en mail på info@dbf-gulvservice.dk og den skal vi nok besvare ind for 24 timer.

Vi bruger kun de bedste indeklimamærket produkter fra Junckers og Floor Coat, som ikke kan påvirke luftkvaliteten i rummet.

Klik HER og se vores priser på gulvafslibning

 

Junckers 2 komponent ultra mat lak

Junckers 2 komponent ultra mat lak til lakering af gulve i Søborg

Til lakering af parket, og planke gulve