Kan vi hjælpe med en Gulvafslibning Sydhavn?

Gulvafslibning i Sydhavn? Er du bosat i Sydhavn eller andet steds, i Storkøbenhavn eller måske i selve hovedstaden kan du med fordel vælge DBF Gulvservice som dit gulvfirma. DBF Gulvservice har mere end 25 års erfaring, samt bliv 3 år i træk nomineret som årets håndværker/ Årets gulvmand finalist 2018 + 2019 + 2020 .

Når du lader DBF Gulvservice forestå dine gulve gulvafslibning eller gulvafhøvling kan du være sikker på at gulvet får den behandling som tjener det bedst. Uanset gulvets type og beskaffenhed samt træværkets sort er du med os garanteret den helt optimale service.

Din DBF Gulvservice gulvmand vil på baggrund af sin erfaring og uddannelse have den rette ekspertise til at kunne vurdere hvilken type behandling som vil være bedst for dit gulv samt hvor meget – eller hvor lidt – der skal fjernes af overfladen ved hjælp af gulvafhøvling eller gulvafslibning for at opnå det smukkeste resultat. Og så har han selvfølgelig det rutinerede og professionelle håndelag som skal til for at løse opgaven til UG med kryds og slange.

Et massiv trægulv er et virkelig smukt valg af gulv i den moderne bolig. Men det er også et gulv, der kræver den rigtige pleje. Du skal vaske det med en god sæbe, der er egnet til træsorten. Derudover skal det også med jævne mellemrum behandles med lud, lak eller olie. Denne behandling skal lukke overfladen.

Selvom overfladen på dit trægulv er lukket, kan der ske skader. Overfladebehandlingen bliver løbende slidt af, som gulvet bruges. Der kan derfor komme ridser og hakker i gulvet – og du kan spilde rødvin eller lignende.

Heldigvis er der en effektiv løsning på et slidt eller beskadiget trægulv. Det kaldes for en gulvafslibning.

Trænger dine gulve til en gulvafslibning i Sydhavn?

Et slidt trægulv, som er flosset og mat i overfladen, er sjældent det kønneste syn. Til
alt held kan du med hjælp fra en dygtig og erfaren gulvmand sagtens få gulvet til at stå som nyt igen.

Efter gulvafslibningen får gulvene en mere ensartet overflade. Det skal naturligvis også have en god overfladebehandling for at lukke overfladen igen. Alt hvad der har med behandling og pleje af trægulve at gøre, her under afslibning af gulve, afhøvling af gulve og efterbehandling af trægulve.

Forkæl dit gulv med professionel Gulvafslibning, klik HER og se vores priser

Se billeder før og efter afslibning af trapper

Trappe trin efter afslibning og lakering med klare mat lak

efter afslibning af trappe

trappe trin med fernis før slibning

Før afslibning af trappe