Gulvafslibning Tåstrup

Gulvafslibning i Tåstrup har DBF Gulvservice, udført de sidste 25 år for private samt boligselskaber.  Med over 25 års erfaring ind for gulvafhøvling og gulvafslibning er vi landets førende gulvfirma. Vårs gulv firma udfører alt i gulve på Vestegnen samt hele Sjælland. Med stor ekspertise indenfor gulvafslibning og afhøvling af gulve, samt efterbehandling, og gå langt for at yde høj kvalitet.

Vi er en seriøs virksomhed, der er stiftet siden 1994 og har gulvsliber med mere end 25 års erfaring
Vi har en stor passion for at hjælpe og udføre godt håndværk for både private, erhvervskunder og boligforeninger. Derfor hvis du mangler en seriøs og grundig gulv firma i Tåstrup og omegn til at ordne dine gulve, så er du godt på vej.

Vi bruger kun indeklimamærket produkter som har derfor gennemgået omfattende prøvning for afgasning og lugt. Det sikrer dig, at der ikke er kemiske stoffer i produktet, der negativt kan påvirke luftkvaliteten i rummet.

Vi udfører gulvafhøvling og gulvafslibning i Høje Taastrup og Greve de sidste 25 år, bar for selve boligselskabet AF 1961 I GREVE siden 1995 som har over 1000 lejligheder.

Alle vores gulvsliber har den nødvendige viden og erfaring til at sikre dig at gulvopgaverne udføres i den højeste kvalitet. For har gulvmand ikke erfaring nok, så er risiko at få nogle splinter i foden. Det er ikke sjovt eller forsvarligt, og have et gulv hvor man kan få en splint op i foden uden lige.

Hos os er det vigtigt: at levere ordentlig resultat, ligesom at være hurtige og effektive, således din pris forbliver lav.

Ønsker du et gratis uforpligtende tilbud?

Du udfylde vores tilbudsformularen, i de fleste tilfælde kan vi have en skriftlig tilbud klare til dig samme dag, eller senest ind for 24 timer, du kan også ringe til os på tlf. nr. 40206149, her kan du få en pris ind for 5 minutter.
Du kan evt. sende os en mail på info@dbf-gulvservice.dk og den skal vi nok besvare ind for 24 timer.

Vi bruger kun de bedste indeklimamærket produkter fra Junckers og Floor Coat, som ikke kan påvirke luftkvaliteten i rummet.

Klik HER og se vores priser på gulvafslibning

Efter gulvafslibning

Er dine gulv også slidt?

Parket gulv før gulvafslibning