Søger du et gulvfirma til gulvafslibning i Virum?

Gulvafslibning Virum – Virum er en by med mange boliger af de skønne og herskabelige boliger som har trægulve. Trægulve er moderne, det giver bare rummet et mere autentisk og charmerende udtryk. Efter mange års brug og slitage kan ethvert trægulv blive kedeligt at se på.

Men hvad skal du gøre hvis dine smukke trægulve er blevet slidte eller har fået små ridser, skrammer og pletter og ikke længere lever op til dine standarder? Du behøver ikke at investere i et helt nyt trægulv! Du kan med fordel, og til en langt lavere omkostning, få det slebet!
Med en gulvafslibning og gulvafhøvling kan du godt vinke farvel til, ridser, falme i nuancer og trælse pletter. Afslibningen fjerner nemlig et lille lag af selve træet. På den måde forsvinder de trælse ridser, og dit gulv får en ensartet overflade igen.

Men det er et stort arbejde, og det kræver professionelt udstyr. At investere i slibeudstyr kan vise sig at blive langt dyrere, end hvis du blot hyrede en professionel gulvmand til opgaven. Med mangel på ekspertise kan du komme til at ødelægge dit gulv. Hvis du sliber for tykt et lag af gulvet, er det måske ikke til at redde. Det ville betyde, at du skal ud og investere i nyt gulv.

Søger du et godt tilbud på en gulvafslibning i Virum?

Kan du med fordel kontakte DBF Gulvservice med mere end 29 år på bagen og med 6 år i træk nomineret som årets håndværker.

Står du og familien og tripper for at få nøglerne til jeres nye bolig i Virum? Det er der ikke noget at sige til. Virum er med sin smukke og naturskønne beliggenhed af København blandt de mest attraktive områder for børnefamilier.

Lad vores dygtig gulvmand ordne trægulvene inden jeres indflytning

Selvom det godt kan være svært at vente, bør I alligevel udskyde indflytningen et par uger fra I får nøglerne i hånden. På den måde kan I nemlig sikre at boligen er sat flot i stand.
Når I har valgt Virum som familiens nye hjem er det med sikkerhed begrundet i de mange muligheder området tilbyder. Sådan skal det også være med en lokal gulvfirma som skal ordne jeres bolig. Når først al jeres indbo er på plads, og i finder nogle fejl og mangl. Så vil det nemlig næsten ikke være muligt at få udbedret fejl og mangl. Og så vil i ærgre jer over at I ikke udviste den fornødne tålmodighed med at finde den rigtig gulvmand.

Klik HER og se vores gulvafslibning priser

Skal dine gulve også være i special farve fra Junckers?

farveeksempler bejdsning af gulve

Se billeder af Junckers indfarvet olie