Om gulvekspert David Zivanovic

GulvekspertGennem mere end 30 år har jeg drevet firmaet DBF Gulvservice og opbygget solid viden og indsigt inden for behandling- og gulvafslibning af alle typer gulve.
Som ekspert på området, tilbyder jeg den bedste mulige rådgivning og vejledning både før, under og efter en opgave hos DBF.
Vi er et lille team, der alle dagligt løser mange opgaver, lige fra rådgivning og vejledning til overfladebehandling. Vi er hver i sært eksperter inden for hvert flet.
Firmaet er familieejet og min datter hjælper til på kontoret, så det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse – Det er vores firma og faglige stolthed, der står for skud, så hver eneste opgave skal løses til fuld tilfredshed.

Ekspert rådgivning og vejledning

Når du ringer til os vil du møde en erfaren medarbejder, med mage års erfaring fra praktisk løsninger af opgaverne.
Vi ved med det samme hvilken type behandling dit gulv kan tåle og hvilken type efterbehandling,d er giver dig det resultat du ønsker- og et resultat,d er holder mange år frem
Vi anvender kun de nyeste og bedste maskiner til opgaverne og alle medarbejdere er grundigt oplærte, så de anvender de teknikker vi har opbygget erfaring med over de sidste 20 år.
Du er med andre ord, sikret bedste mulige resultat hos DBF Gulvservice