Gulvfirma københavn og sjællandDBF Gulvservice – Dit Professionelle Gulvfirma

Der er mange, som forsøger at slibe gulvet på eget hånd. Når man skal have foretaget en gulvafslibning, er det dog mest fornuftigt at henvende sig til et gulvfirma. i vores gulvfirma er der medarbejdere, som har masser af rutine og ekspertise inden for gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling. Det er meget vigtigt, da gulvafslibning og gulvafhøvling er et af de sværeste håndværk, der findes. Det ses ofte, at gulvafslibningen eller gulvafhøvling ender galt, når man forsøger at gøre det selv.

Der er flere gode grunde til, hvorfor et gulv firma kan klare gulvafslibningen bedre.
Et gulvfirma sliber gulvet på den måde, at de starter med at fjerne efterbehandlingen, som udgør det øverste lag af gulvet. Det fjernes ved hjælp af en type meget grovkornet sandpapir. Når det øverste lag er fjernet, skiftes der gradvist til finere og finere sandpapir. Når det fineste sandpapir er blevet anvendt, vil gulvet være blødt og lækkert at gå på.

DBF Gulvservice – Gulvfirma med 28 års erfaring

Efter at gulvafslibningen er blevet foretaget, vil gulvfirmaet give gulvet en efterbehandling. Når man taler om efterbehandling, er der mange typer lakering, som oftest bliver anvendt. Det drejer sig om hvid lakering, klare lakering, lakering baseret på sprit og lakering baseret på vand. Der er forskellige myter om, hvordan den ene eller anden type lakering er til skade for gulvet. Sandheden er dog, at de forskellige typer gulve kræver forskellige typer lakering. En lang række forskellig efterbehandlinger vil kunne opfylde de krav og forventninger du har til dit gulv.

Med de efterbehandlinger vi har i dag, er behovet for pleje minimal for at bevare gulvets skønhed. Disse efterbehandlinger udføres normalt med ; lak, olie eller lud, som forbliver på overfladen af træet og danner et beskyttende lag. Overfladebehandlinger er efterspurgt i dag, da de er vand-afvisende, holdbare og kræver meget lidt vedligeholdelse. Forskellige glans varianter er ligeledes tilgængelige.
Medarbejderne hos gulv firmaet vil være i stand til at fortælle, hvilken type lakering dit gulv behøver.

Vi er et professionelt Gulvfirma – København og resten af Sjælland

En anden fordel ved at bruge et gulvfirma frem for at gøre det selv, er gulvfirmaets maskiner. Hvis du selv skal slibe gulvet, skal du ud og leje maskinerne. Det kan gøres hos byggemarkeder eller malerforretning . Disse maskiner er dog blevet anvendt af mange forskellige mennesker og på mange forskellige gulve. Det er derfor ikke sikkert, at de sliber helt plant længere. Hos gulvfirmaerne bliver maskinerne ofte tjekket, og man kan være helt sikker på, at de holder en høj standard hver gang. Det er vigtigt, da dårlige maskiner kan være ødelæggende for trægulvet.
Så ring til os i dag på Tlf.: 40206149 hvis du har brug for et professionelt gulvfirma til at afslibe dine gulve. Vi dækker både København og resten af sjælland.

Klik for at bedømme
[Total: 9 Average: 5]