Gulvmand

Finalist til årets Gulvmand 2018 + 2019 + 2020 + 2021 + 2022 + 2023 + 2024

finalist bedste Gulvmand 2018Hvert år nominerer hjemmesiden Anmeld Håndværker 10 virksomheder til prisen ”Årets Gulvmand” og i år er DBF Gulvservice blandt finalisterne i år.
Hos DBF Gulvservice sætter vi dagligt vores faglige stolthed på prøve, når vi sørger for de ekstra gode resultater. For os er det vigtigt at du er fuldt ud tilfreds med resultatet og prisen er som forventet – og det gør bestemt ikke noget hvis vores medarbejdere leverer lidt ekstra. Det er den bedste og eneste rigtige måde at drive virksomhed på, da det både giver tilfredse kunder, men også tilfredse medarbejdere, der er stolte af deres arbejde.
Derfor har vi haft meget fokus på de forskellige steder på internettet, hvor vi bliver anmeldt.
Hvad skrives i anmeldelserne, kommer der måske et lille tip til noget vi kan gøre en smule bedre?
Får vi altid top stjerner? Ellers må vi forbedre os.

Vi er stolte af finalepladsen

Det er ikke alle gulvfirmaer, der får æren af en nominering til Årets Gulvmand og derfor er vi meget stolte af selve nomineringen.
Det er kun de firmaer, der i en lang periode har fået gode anmeldelser, der får lov til at deltage og kun dem med bedste anmeldelser der kommer i finalen.
Vinderen udtrækkes 22 april, hvor der trækkes en vinder i 23 fagkategorier under et stort Awardshow i Cirkusbygningen. Vi vender tilbage med mere nyt om placeringen efter showet.

Er dit gamle gulv, som for mange år siden var smukt og uden ridser og skader? Eller gået hen og blevet lidt mat i betrækket? Så bør du få kontakt til en professionel gulvmand.

DBF Gulvservice har mange utroligt dygtige gulvsliber, som yder et unikt stykke arbejde hos kunderne. Vil du vil have høj kvalitet, fantastisk service og knivskarp levering?

Så kan du kontakte vores gulvmand på 40206149 eller send os en mail.

DBF – Din Gulvmand

Vi er enormt stolte over at få anerkendelsen fra anmeld-haandværker.dk for at være et af de bedste firmaer infor for gulvafslibning i Danmark.

Vi har fundet en løsning, der virker i hverdagen, hvor vi konstant har fokus på. At alle medarbejdere er oplærte korrekt og den viden vi har opnået gennem mere end 30 år kommer videre til den enkelte medarbejder på en god og solid måde.

Vi tager ganske enkelt David med ud på opgaverne, hvor han viser i praksis hvordan, der skal slibes og efterbehandles, så alle i DBF gulvservice kan leverer top resultater.

David er med ind over hver eneste opgave og gennemgår den med medarbejderne, hvis det da ikke er ham selv der får lyst til at svinge maskinerne.

Der er med andre ord styr på kvaliteten i leveringen og den faglige stolthed som gulvmand.

Den høje kvalitet betaler sig

Hos DBF har høj kvalitet og ”overlevering” altid været en del af forretningen. Ved at leverer noget,der ler agt flottere end kunden i sin vildeste fantasi kunne forestilel sig, så opnår man en voldsomt tilfreds kunde, der gang på gang anbefaler firmaet og det er win/ win.

Netop derfor vil du altid opleve bedste kvalitet overhovedet med alle 30 års erfaring i spil, når du får udført en afslibning og behandling hos DBF.

Gulvmand

En gulvmand er en håndværker, der specialiserer sig i installation, reparation og vedligeholdelse af gulve. Deres arbejde kan omfatte forskellige typer gulvbelægninger såsom træ, laminat, tæpper og fliser.

Uddannelse og Erfaring

Mens nogle gulvmænd lærer deres færdigheder gennem praktik og erfaring, kan andre have formel uddannelse inden for byggeri og anlæg. Certificeringer og kurser kan også være tilgængelige for at forbedre deres færdigheder og viden om nye materialer og teknikker.

At ansætte en dygtig gulvmand kan sikre, at gulvinstallation eller -reparation udføres korrekt og professionelt. Hvilket kan forlænge gulvets levetid og forbedre hjemmets udseende.

Klik for at bedømme
[Total: 36 Average: 4.9]