Finalist til årets Gulvmand 2018 + 2019 + 2020 + 2021 + 2022 + 2023

finalist bedste Gulvmand 2018Hvert år nominerer hjemmesiden Anmeld Håndværker 10 virksomheder til prisen ”Årets Gulvmand” og i år er DBF Gulvservice blandt finalisterne i år.
Hos DBF Gulvservice sætter vi dagligt vores faglige stolthed på prøve, når vi sørger for de ekstra gode resultater. For os er det vigtigt at du er fuldt ud tilfreds med resultatet og prisen er som forventet – og det gør bestemt ikke noget hvis vores medarbejdere leverer lidt ekstra. Det er den bedste og eneste rigtige måde at drive virksomhed på, da det både giver tilfredse kunder, men også tilfredse medarbejdere, der er stolte af deres arbejde.
Derfor har vi haft meget fokus på de forskellige steder på internettet, hvor vi bliver anmeldt.
Hvad skrives i anmeldelserne, kommer der måske et lille tip til noget vi kan gøre en smule bedre?
Får vi altid top stjerner? Ellers må vi forbedre os.

Vi er stolte af finalepladsen

Det er ikke alle gulvfirmaer, der får æren af en nominering til Årets Gulvmand og derfor er vi meget stolte af selve nomineringen.
Det er kun de firmaer, der i en lang periode har fået gode anmeldelser, der får lov til at deltage og kun dem med bedste anmeldelser der kommer i finalen.
Vinderen udtrækkes 22 april, hvor der trækkes en vinder i 23 fagkategorier under et stort Awardshow i Cirkusbygningen. Vi vender tilbage med mere nyt om placeringen efter showet.

Er dit gamle gulv, som for mange år siden var smukt og uden ridser og skader? Eller gået hen og blevet lidt mat i betrækket? Så bør du få kontakt til en professionel gulvmand.

DBF Gulvservice har mange utroligt dygtige gulvsliber, som yder et unikt stykke arbejde hos kunderne. Vil du vil have høj kvalitet, fantastisk service og knivskarp levering?

Så kan du kontakte vores gulvmand på 40206149 eller send os en mail.

Klik for at bedømme
[Total: 34 Average: 4.9]