Maler i Albertslund – Få et tilbud her

Maler i Albertslund og hele Vestegnet

Maler Albertslund – Har du købt ny bolig, og leder du efter et firma med en erfaren håndværker i forbindelse med istandsættelsen, så er vi hos DBF klar til at hjælpe dig. Vi leverer en totalløsning, hvor vi håndterer både gulvafslibning og maling af vægge, lofter m.m. Vi sørger for koordineringen af gulv- og malerarbejdet, så du bare kan se frem til en indflytningsklar bolig, hvor vi har sørget for at tingene er lavet i den optimale rækkefølge.

Vi mener, at gulvene skal klares før malerarbejdet, blandt andet fordi: 

  • Vægge ikke kan afdækkes på samme måde, som gulvene kan, hvilket betyder at væggene er udsat, når gulvarbejdet står på
  • Panelerne risikerer at blive ridset af de store maskiner, når der arbejdes på kanterne
  • Gulvafslibning støver, hvorfor væggene måske skal rengøres igen

DBF tilbyder derfor en totalløsning på renovering af lejligheder, som indebærer maling af vægge, lofter og gulvpaneler samt slibning og efterbehandling af gulve.

TOTAL LØSNING kan indebære:

Eksempel 1 – slibning + maling af 2 værelses lejlighed
En lejlighed med parketgulve på (fx) 45-60 m2 brutto (inkl. wc/bad vær. bliver også malet) med max 4 rum, som skal slibes og efterbehandles med 2 x klar mat lak*. Derudover skal vægge, lofter og gulvpaneler males med 2 x hvid (vaskbar) maling i samme 4 rum.
Tidsforbrug: 2-3 dage
Vejledende pris fra:  20.585 kr. inkl. Moms.

Eksempel 2 – slibning + maling af 3 værelses lejlighed
En lejlighed med parketgulve på (fx) 60-80 m2 brutto (inkl. wc/bad vær. bliver også malet) med max 5 rum, som skal slibes og efterbehandles med 2 x klar mat lak*. Derudover skal vægge, lofter og gulvpaneler males med 2 x hvid (vaskbar) maling i samme 5 rum.
Tidsforbrug: 2-4 dage
Vejledende pris fra:  26.825 kr. inkl. Moms.

Eksempel 3 – slibning + maling af 4 værelses lejlighed
En lejlighed med parketgulve på (fx) 80-100 m2 brutto (inkl. wc/bad vær. bliver også malet) med max 6 rum, som skal slibes og efterbehandles med 2 x klar mat lak*. Derudover skal vægge, lofter og gulvpaneler males med 2 x hvid (vaskbar) maling i samme 6 rum.
Tidsforbrug: 3-5 dage
Vejledende pris fra:  32.965 kr. inkl. Moms.

*I prisen kan man også vælge enten hvid lud, natur lud eller natur olie. Dvs. én af de nævnte behandlinger og ikke kombinationer.
NB! I prisen er ikke inkluderes spartling af væge, reparationer af tappet, maling af andet træværk, flytning af møbler eller andet. Hvis du har anderledes omstændigheder kan kontoret kontaktes, og vi vil udarbejde en fast pris med det same.
Maler i København få tilbud
Maling som vi bruger til at male vægge er vaskebar, læs HER.
Se vores gulvafslibning priser

Klik for at bedømme
[Total: 3 Average: 5]