Maler i Hvidovre – Få et tilbud her

Maler i Hvidovre og omegn

Har du købt lejlighed, og mangler du et firma med en erfaren håndværker i forbindelse med istandsættelsen, så er vi hos DBF klar til at hjælpe dig.

Vi leverer en totalløsning, hvor vi håndterer gulvafslibning og maling af vægge, lofter m.m. Vi sørger for koordinering af både gulv- og malerarbejdet, så du kan blot læne dig tilbage og se frem til en indflytningsklar bolig, hvor vi sørger for at tingene laves i den optimale rækkefølge.

Vi mener, at gulvene skal klares først, fordi: 

  • Vægge ikke kan afdækkes, som gulvene kan, hvilket betyder at væggene er udsat 
  • Panelerne risikerer at blive ridset af de maskiner, som anvendes i kanterne af gulvene
  • Gulvafslibning støver, hvorfor væggene måske skal rengøres igen

DBF tilbyder derfor en totalløsning på renovering af lejligheder, som indebærer slibning og efterbehandling af gulve samt maling af vægge, lofter og gulvpaneler.

TOTAL LØSNING kan indebære:

Eksempel 1 – slibning + maling af 2 værelses lejlighed
En lejlighed med parketgulve på (fx) 45-60 m2 brutto (inkl. wc/bad vær. bliver også malet) med max 4 rum, som skal slibes og efterbehandles med 2 x klar mat lak*. Derudover skal vægge, lofter og gulvpaneler males med 2 x hvid (vaskbar) maling i samme 4 rum.
Tidsforbrug: 2-3 dage
Vejledende pris fra:  20.585 kr. inkl. Moms.

Eksempel 2 – slibning + maling af 3 værelses lejlighed
En lejlighed med parketgulve på (fx) 60-80 m2 brutto (inkl. wc/bad vær. bliver også malet) med max 5 rum, som skal slibes og efterbehandles med 2 x klar mat lak*. Derudover skal vægge, lofter og gulvpaneler males med 2 x hvid (vaskbar) maling i samme 5 rum.
Tidsforbrug: 2-4 dage
Vejledende pris fra:  26.825 kr. inkl. Moms.

Eksempel 3 – slibning + maling af 4 værelses lejlighed
En lejlighed med parketgulve på (fx) 80-100 m2 brutto (inkl. wc/bad vær. bliver også malet) med max 6 rum, som skal slibes og efterbehandles med 2 x klar mat lak*. Derudover skal vægge, lofter og gulvpaneler males med 2 x hvid (vaskbar) maling i samme 6 rum.
Tidsforbrug: 3-5 dage
Vejledende pris fra:  32.965 kr. inkl. Moms.

*I prisen kan man også vælge enten hvid lud, natur lud eller natur olie. Dvs. én af de nævnte behandlinger og ikke kombinationer.
NB! I prisen er ikke inkluderes spartling af væge, reparationer af tappet, maling af andet træværk, flytning af møbler eller andet. Hvis du har anderledes omstændigheder kan kontoret kontaktes, og vi vil udarbejde en fast pris med det same.

Skal gu også slibe gulve? klik HER og se vores priser.
Maler i København få tilbud
Maling som vi bruger til at male vægge er vaskebar, læs HER.

Klik for at bedømme
[Total: 6 Average: 5]