Maler i Valby – Få et tilbud her

Malerarbejde i Valby og omegn

Har du købt ny bolig og søger du en håndværker med en god totalløsning, så er vi hos DBF klar til at hjælpe dig. Vi leverer en totalløsning, så du ikke behøver bekymre dig om rækkefølgen af henholdsvis gulvslibning og maling af vægge, lofter m.m. Den optimale rækkefølge er, at gulvene klares først, fordi: 

  • Vægge ikke kan afdækkes, som gulvene kan, hvilket betyder at væggene er udsat 
  • Panelerne risikerer at blive ridset af de maskiner, som anvendes i kanterne af gulvene
  • Gulvafslibning støver en del, hvorved væggene måske skal rengøres igen

Derfor er det bedst, at maleren kommer efter gulvene er lavet, fordi gulvet nemt kan dækkes, hvorefter maleren kan komme til i ro og mag. DBF tilbyder derfor en totalløsning på renovering af lejligheder, som indebærer slibning og efterbehandling af gulve samt maling af vægge, lofter og gulvpaneler. 


Vi sørger for koordinering af både gulv- og malerarbejdet, så du kan blot læne dig tilbage og se frem til en indflytningsklar lejlighed, hvor vi bærer ansvaret for at alt laves i den optimale rækkefølge.

TOTAL LØSNING kan indebære:
Eksempel 1 – slibning + maling af 2 værelses lejlighed
En lejlighed med parketgulve på (fx) 45-60 m2 brutto (inkl. wc/bad vær. bliver også malet) med max 4 rum, som skal slibes og efterbehandles med 2 x klar mat lak*. Derudover skal vægge, lofter og gulvpaneler males med 2 x hvid (vaskbar) maling i samme 4 rum.
Tidsforbrug: 2-3 dage
Vejledende pris fra:  20.585 kr. inkl. Moms.
Eksempel 2 – slibning + maling af 3 værelses lejlighed
En lejlighed med parketgulve på (fx) 60-80 m2 brutto (inkl. wc/bad vær. bliver også malet) med max 5 rum, som skal slibes og efterbehandles med 2 x klar mat lak*. Derudover skal vægge, lofter og gulvpaneler males med 2 x hvid (vaskbar) maling i samme 5 rum.
Tidsforbrug: 2-4 dage
Vejledende pris fra:  26.825 kr. inkl. Moms.
Eksempel 3 – slibning + maling af 4 værelses lejlighed
En lejlighed med parketgulve på (fx) 80-100 m2 brutto (inkl. wc/bad vær. bliver også malet) med max 6 rum, som skal slibes og efterbehandles med 2 x klar mat lak*. Derudover skal vægge, lofter og gulvpaneler males med 2 x hvid (vaskbar) maling i samme 6 rum.
Tidsforbrug: 3-5 dage
Vejledende pris fra:  32.965 kr. inkl. Moms.
*I prisen kan man også vælge enten hvid lud, natur lud eller natur olie. Dvs. én af de nævnte behandlinger og ikke kombinationer.
NB! I prisen er ikke inkluderes spartling af væge, reparationer af tappet, maling af andet træværk, flytning af møbler eller andet. Hvis du har anderledes omstændigheder kan kontoret kontaktes, og vi vil udarbejde en fast pris med det same.
Maler i København få tilbud
Maling som vi bruger til at male vægge er vaskebar, læs HER.

Klik for at bedømme
[Total: 2 Average: 5]