Maler i Vanløse – Få et tilbud her

Malerarbejde i Vanløse og omegn

Har du købt ny bolig og søger du en håndværker med en totalløsning, hvor der sørges for koordinering af både gulv- og malerarbejdet, så du blot kan læne dig tilbage og se frem til en indflytningsklar lejlighed – så lad DBF hjælpe dig.

Vi har før hørt, at folk bliver fejlinformeret om rækkefølgen af henholdsvis gulv- og malerarbejdet, men der er ingen tvivl om, at gulvene skal klares før malerarbejdet, fordi:

  • Vægge ikke kan afdækkes, som gulvene kan, hvilket betyder at væggene er udsat 
  • Panelerne risikerer at blive ridset af de maskiner, som anvendes i kanterne af gulvene
  • Gulvafslibning støver en del, hvorved væggene måske skal rengøres igen

Derfor siger det næsten sig selv, at når gulvmanden er færdig, så kan gulvene dækkes af, efter de er hærdet. Her kan maleren komme til i ro og mag og male vægge, lofter m.m. Det kræver bare at han har lyst til at afdække gulvet, og det er ikke alle som vil det. Derfor er det lettere for dem at fejlinformere kunderne og fralægge sig det ekstra arbejde. Men det ekstra arbejde som maleren sparer, betyder ekstra arbejde for jer selv i sidste ende.
Derfor tilbyder D.B.F. Gulvservice nu også en total løsning på renovering af lejlighed, som indebærer slibning + efterbehandling af gulve samt maling af vægge, lofter og gulvpaneler. Når du booker os, så koordinerer vi selv gulvarbejdet og malerarbejdet, og leverer en indflytningsklar lejlighed, hvor det er os der bærer ansvaret for, at det hele bliver lavet i den rigtige rækkefølge.

TOTAL LØSNING kan indebære:
Eksempel 1 – slibning + maling af 2 værelses lejlighed
En lejlighed med parketgulve på (fx) 45-60 m2 brutto (inkl. wc/bad vær. bliver også malet) med max 4 rum, som skal slibes og efterbehandles med 2 x klar mat lak*. Derudover skal vægge, lofter og gulvpaneler males med 2 x hvid (vaskbar) maling i samme 4 rum.
Tidsforbrug: 2-3 dage
Vejledende pris fra:  20.585 kr. inkl. Moms.
Eksempel 2 – slibning + maling af 3 værelses lejlighed
En lejlighed med parketgulve på (fx) 60-80 m2 brutto (inkl. wc/bad vær. bliver også malet) med max 5 rum, som skal slibes og efterbehandles med 2 x klar mat lak*. Derudover skal vægge, lofter og gulvpaneler males med 2 x hvid (vaskbar) maling i samme 5 rum.
Tidsforbrug: 2-4 dage
Vejledende pris fra:  26.825 kr. inkl. Moms.
Eksempel 3 – slibning + maling af 4 værelses lejlighed
En lejlighed med parketgulve på (fx) 80-100 m2 brutto (inkl. wc/bad vær. bliver også malet) med max 6 rum, som skal slibes og efterbehandles med 2 x klar mat lak*. Derudover skal vægge, lofter og gulvpaneler males med 2 x hvid (vaskbar) maling i samme 6 rum.
Tidsforbrug: 3-5 dage
Vejledende pris fra:  32.965 kr. inkl. Moms.
*I prisen kan man også vælge enten hvid lud, natur lud eller natur olie. Dvs. én af de nævnte behandlinger og ikke kombinationer.
NB! I prisen er ikke inkluderes spartling af væge, reparationer af tappet, maling af andet træværk, flytning af møbler eller andet. Hvis du har anderledes omstændigheder kan kontoret kontaktes, og vi vil udarbejde en fast pris med det same.
Maler i København få tilbud
Maling som vi bruger til at male vægge er vaskebar, læs HER.

Klik for at bedømme
[Total: 2 Average: 5]