efter efter afslibning og med natur lud

Slibning af trapper

Har du en slidt trappe, der trænger til en opfriskning, så er en afslibning og afhøvling samt efterbehandling vejen frem. 

En afslibning og afhøvling af trappen kan udføres på alle typer af trapper i træ, og det er uanset om der er lim, fernis eller spartelmasse på trappen, så kan sådan en omgang gøre selv den mest slidte trappe helt ny igen. 

Hvordan sliber man en trappe?

Når man sliber en trappe er det ofte sådan, at man kun sliber trappetrinene og ikke siderne på trappen og gelænderet, da det er trinene, som ofte er mest slidte. Så tænker du måske, om trinene så ikke kommer til at se nyere ud end resten af trappen. Men sådan er det ikke, bare rolig. Efter afslibning af trappen vil du opleve en trappe, der ser helt ny ud i sin helhed. 

En standard afslibning af trappen tager typisk omkring 3 timer, hvor du skal være opmærksom på, at det støver utrolig meget, og derfor skal du sørge for, at fjerne alle ting i rummet eller dække dem til. Ligeledes skal du skal være opmærksom på, at hvis der er lim, spartel eller der går rør gennem trinene, så tager afslibningen længere tid. Ligeledes ønsker du flere efterbehandlinger, så tager processen selvfølgelig også længere tid. 

Når trappen er blevet afhøvlet og slebet til, så er det meget vigtigt, at trappen får den helt rigtige efterbehandling i enten lak, lud, olie, hvid lud, hvid lak, bejs eller hvid olie. Den helt rigtige efterbehandling vil skabe en mere slidstærk overflade, hvilket er nødvendigt for trappen og især kanten af trinene, der bliver mere slidte end resten af trappen. 

Der kan både være fordele og ulemper ved de forskellige efterbehandlinger, men hvis du har et billede eller en idé om, hvordan din trappe skal se ud, så kan vi vejlede dig til den mest optimale behandling, der skaber dit ønskede resultat. 

Hvad koster en afslibning og efterbehandling af trappen?

Da trapper er forskellige både på trætype og størrelse, så er det meget forskelligt fra trappe til trappe, hvad prisen på en afslibning og efterbehandling kommer til at blive. Ligeledes afhænger prisen af, hvilken efterbehandling din trappe skal have. Derfor råder vi altid vores kunder til at tage kontakt til os, så vi kan tage en snak omkring, hvad der skal laves og derefter kan vi give et uforpligtende tilbud på opgaven. 

Billeder af afslibning, afhøvling og efterbehandling af trappe

Hvis du ønsker, at se billeder af en afslibning, afhøvling og efterbehandling af forskellige trapper, så kan du klikke på menupunktet galleri, hvor du kan se før og efter billeder af forskellige trapper. Hvis du ikke kan se billeder af den trappe, du ønsker, så er du velkommen til at sende et billede af din trappe og det færdige resultat, så kan vi vejlede dig til, hvilken behandling din trappe skal have. 

Klik for at bedømme
[Total: 7 Average: 4.9]