Slide lag

Slidlaget (det øverste lag på trægulve, bordplader, kontorbord, m.m.) kan variere meget i tykkelse. Jo tykkere slidlaget er jo bedre er det, da det betyder, at man kan slibe det op til flere gange. I de fleste tilfælde er slidlaget på ca. 3-5,5 mm., hvilket betyder at det kan slibes op til 2-3 gange.
I andre tilfælde er slidlaget dog så tyndt, at man som fagmand ikke kan se det med det blotte øje. Det kan fx være hvis gulvet/bordpladen har været slebet før, hvilket betyder, at man ikke kan vide sig sikker i, hvorvidt det overhovedet er muligt, at slibe selve slidlaget, eftersom man ikke ved hvor mange gange det rent faktisk har været slebet før.
Hvis gulvet/bordpladen har været slebet før eller stavene på sin vis har løftet sig, tager vi ikke ansvar for, at slidlaget er tykt nok til selve afslibningen. Hvis slidlaget har 3-5,5 mm. som beskrevet ovenfor, uden at være slebet før, påtager vi os gerne ansvaret for, at det kan slibes.
Specielt bordplader kan i nogle tilfælde være lavet så flot, at udseendet kan snyde, hvilket vil sige, at man kan tro, træet er massivt men at det i virkeligheden er så tyndt, at det er umuligt, at slibe. Dette kan desværre først opdages når man går i gang med selve slibningen. Dette tager vi også forbehold for.
 

Klik for at bedømme
[Total: 0 Average: 0]