Spartling af vægge og lofter

Spartling af vægge og lofter – Har du købt gammel bolig, hvor vægge og lofter trænger til at blive renoveret? I så fald er det meget vigtigt at fjerne gammelt tapet eller filt først. De mest almindelige problemer kan man først se, når man har fjernet det gamle tapet. Der vil formentlig være mange revner både på vægge og i loftet. Så der kan sagtens spares en del penge ved at gøre en masse ting, inden der kommer folk og skal male. Det første man skal gøre, er at reparere revner og alt andet, samt montere armeringsbånd, så vægge eller gipsplader ikke revner efter spartling.

Inden der spartles, skal man være 100 % sikker på, at reparationer er lavet korrekt. Man skal altid spartle minimum 2 gange for at få det bedste resultat. Første gang spartler man med grov eller medium Scotte R eller Rg spartel fra Beckers, den tørre meget hurtigere end alle andres produkter og fylder meget godt. Andet lag kan der bruges fin spartel for at få en mere glat overflade.

Når der er gået ca. 8 timer, så skal alle spartlede flader slibes med korn ca. 300. Jo finere korn der bruges, jo bedre resultat vil du få, inden der sættes filt op.

Scotte RG spartel - til Spartling af vægge og lofter

Spartel til spartling af vægge og lofter

Opsætning af filt

Inden du sætter filt op, skal du være sikker på, at væggene er spartlet og slebet ordentligt og fri for støv. Inden man sætter filt op, skal væggene grundes med grunder, så glasfilt eller glasvæv kan limes ordentlig på. Det kan altid betale sig at købe grundet filt, for at slippe for at grunde filten efter den er sat op.

Hvordan skal du sætte filt op?

Der er mange måde man kan sætte glasfilt op på, og der er mange måder, man kan gøre det på uden, at man kan se samlinger på. Du skal altid starte fra det ene hjørne og køre hele vejen rundt, indtil du kommer til selve samling. For at undgår samlinger, skal du altid overlappe med ca. 2 cm filt. Sker det i midten af overlapning, så fjern det nederste stykke samt det øverste og giv filten lidt ekstra lim og pres filten tilbage, så kan man ikke se overlapning. Du skal ikke være bange for at bruge lidt ekstra lim, det kan ikke ses, når du skal male.

glasfilt opsætning guide

Maling af vægge og lofter efter opsætning af filt

Efter den grundede filt er sat op skal der males minimum to gange med kvalitets maling, men helst tre gange, for at være 100% sikker på, at vægge og lofter er mættet ordentligt.
Hvis der bruges mat maling, glans 5 og nedefter, så kan du nøjes med at male to gange, da mat maling skjuler mange fejl og mangler. Dog er glans 5 ikke vaskbar. Vi anbefaler derfor altid at bruge glans 10, for at være sikker på, at du kan fjerne snavs fra væggene. Badeværelser og køkken anbefales at males med glans 20, da der er meget fugt. Vær opmærksom på ikke at købe de billig produkter, da de ikke holder i længden. Vi anbefaler at man holder sig til de kendte mærker, og disse kan sagtens skaffes til rimelige priser.

Interio Vægmaling 10

Beckers vægmaling

Har du købt ny bolig og har brug for god lokal maler firma med total løsning?

Hos DBF har du total lysning til billig maler priser og ikke skal tænke på om du har valgt rigtige rækkefølgen, når vi taler om gulvslibning og maling af væge, lofter og m.m. I 95% tilfælde oplever vi, at kunderne bliver fejl informeret af malerne, når de indhenter tilbud malerarbejde. Det er forkert at maleren skal komme først. Det er næsten logisk at gulvmanden skal til først af simple årsager.

Derfor tilbyder D.B.F. nu også en total løsning på renovering af lejlighed, som indebærer afslibning + behandling af gulve samt maling af vægge, lofter og gulvpaneler. Når du booker os, så koordinerer vi selv gulvarbejdet og malerarbejdet, og leverer en indflytningsklar lejlighed, hvor det er os der bærer ansvaret for, at det hele bliver lavet i den rigtige rækkefølge.

TOTAL LØSNING kan indebære:

Eksempel 1
Maling af 2 værelses lejlighed + afslibning og efterbehandling af gulve.
En lejlighed med parketgulve på (fx) 45-60 m2 brutto/BBR (inkl. wc/bad vær. bliver også malet) med max 4 rum, som skal have malet lofter , vægge, og gulvpaneler med 2 x hvid (vaskbar) maling + gulvafslibning  og efterbehandles med 2 x klar mat lak*.
Vejledende pris fra:  21.520 kr. inkl. Moms.

Tidsforbrug: 2-3 dage

Eksempel 2
Maling af 3 værelses lejlighed + afslibning og efterbehandling af gulve.
En lejlighed med parketgulve på (fx) 60-80 m2 brutto/BBR (inkl. wc/bad vær. bliver også malet) med max 5 rum, som skal have malet lofter , vægge, og gulvpaneler med 2 x hvid (vaskbar) maling + gulvafslibning  og efterbehandles med 2 x klar mat lak*.
Vejledende pris fra:  30.700 kr. inkl. Moms.

Tidsforbrug: 2-5 dage

Vi tilbyder alt i malerarbejde til billig maler priser.
Ring og få et uforpligtende tilbud på Tlf.:40206149 eller send os en mail fra kontaktsiden her

Lokal maler – Billig maler – Maler priser – Maler – Maling af vægge -Malermester – Professionelt Malerfirma -Billig priser på malerarbejde – Spartling af vægge og lofter – Maling af dør – Maling af vinduer

Maler priser

Billig maler priser på malerarbejde