Afslibning af trægulve – Vi har mere end 20 års erfaring

En afslibning er nødvendig de steder, hvor der er ridser, gennemslid samt skæve og misfarvede gulve. Med en god afslibning kan man få næsten alle ridser og al snavs og misfarvning væk, og det giver et rigtig flot og lækkert resultat. Efter en afslibning er gulvene nærmest som ny, og det er både til glæde og til gavn i hverdagen. En afslibning er samtidig en rigtig god investering i boligens værdi.
Nogle gange kan gulvet være så slidt, at en afslibning ikke er tilstrækkelig. I sådanne tilfælde er afhøvling af gulvet nødvendig. Ved en afhøvling af gulvet er det ekstremt vigtigt, at man får professionelle til at udføre opgaven. Maskinen som anvendes til afhøvling af gulve, kan sjældent bruges korrekt af andre end dygtige håndværkere med stor ekspertise og erfaring.
Maskinen er udstyret med en valse, hvorpå der sidder en masse små knive. Når maskinen køres henover gulvet, sørger de små knive for, at det øverste lag bliver høvlet af. Under en gulvafhøvling bliver cirka 1-3 millimeter af gulvets overflade høvlet helt af. Det er det dobbelte af, hvad en typisk gulvafslibning tager af gulvet. Derfor er en gulvafhøvling særlig anvendelig, når gulvet er mange år gammelt og virkelig trænger til en kærlig hånd.
Klik HER og se hvordan vi afsliber gulve og dørtrin.
Billede af ask parketgulv før afslibning                      Billede efter afslibning og ludbehandling
afslibning      afslibning trægulve
 
Gulve er et af boligens vigtigste løsninger og design, som tilgodeser de behov, en familie måtte have.  Vores forskellige gulvbehandlinger er derfor skabt til at passe til forskellige behov – og personligheder.
 
 

 Afslibning